Balanç del primer any de govern d'Ada Colau

Barcelona a debat: especial #1any24M des del Palau de la Virreina

Amb motiu del primer aniversari de les eleccions municipals del 2015, el proper dimarts 24 de maig Onda Cero Catalunya farà un programa especial amb tots els líders municipals per fer balanç del primer any de govern a Barcelona de l'alcaldessa Ada Colau.

ondacero.es

Barcelona | 19.05.2016 11:35

Barcelona a debat
Especial de 'La Ciutat' amb motiu d'un any del 24M | Onda Cero Catalunya

Onda Cero reunirà als líders dels 7 partits al Palau de la Virreina per fer un programa de 12.30h a 14h amb l'assistència de públic i oients de l'emissora. El debat serà moderat per Albert Lesan, presentador del programa La Ciutat, que cada setmana pren el pols a l'actualitat de Barcelona a la tertúlia municipal que reuneix als representants dels diferents partits amb representació al consistori: Barcelona en Comú, CiU, ERC, C's, PSC, PP i CUP.

En aquesta ocasió, coincidint amb el 24M, l'emissora reunirà als líders i presidents de de cada grup a la Sala d'Actes del Palau de la Virreina (Les Rambles 99) on, a més, els oients podran traslladar en directe preguntes al govern i a l'oposició. Com ja es "tradició" a les tertúlies setmanals de La Ciutat el debat especial del proper dimarts 24 de maig començarà amb la secció "Aplaudiments i xiulets" on cada convidat podrà criticar o elogiar qualsevol actuació, iniciativa o fet recent relacionat amb Barcelona o amb la gestió del govern de l'alcaldessa Ada Colau.

El programa també es podrà seguir al web d'Onda Cero Catalunya, així com a les xarxes socials, amb comentaris, fotografies i vídeos.