Temas

24M

Dimecres. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 20/05/15

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Antoni Postius, cap de llista de Convergència i Unió a l'alcaldia de Lleida. Retrat comarcal i actualitat de la televisió amb Miki de Santiago.

Dimarts. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 19/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Dolors López, cap de llista del Partit Popular a l'alcaldia de Lleida. Retrat comarcal i actualitat del dia.

Dilluns. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb entrevista a Eduard Baches, cap de llista d'ICV-EUiA-Mes, l'Entesa per Lleida, a l'alcaldia de Lleida.

Divendres. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 15/05/15

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Carles Vega, cap de llista d'ERC-Avancem a l'alcaldia de Lleida. Retrat comarcal i actualitat del dia.

Dijous. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 14/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Ángeles Ribes, cap de llista de Ciutadans a l'alcaldia de Lleida. Bloc electoral per comarques i actualitat del dia.

Dimecres. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 13/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Diari de Campanya, amb l'entrevista a Pau Juvillà, cap de llista de la CUP a l'alcaldia de Lleida. Espai de cuina i gastronimia amb Gabriel Jové.

Dimarts. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 12/05/15

La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Comencem el Diari de Campanya amb el cap de llista de l'agrupació d'electors El Comú de Lleida, Carlos González, a l'alcaldia de Lleida. El naturòpata Albert Rami ens resol dubtes de salut.