Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Nova temporada 2015-2016

Onda Cero Catalunya aposta per la proximitat i els esports

L’emissora amplia l’oferta dels esports amb una nova edició a les tardes del programa Ona Esportiva amb Albert Arranz. Aposta per la informació de proximitat als seus principals magazines: La Ciutat, amb Albert Lesan; La Brúixola, amb Robert Calvo i Nits de Ràdio, amb Carles Lamelo. El 2 de setembre estrena el nou programa #Candidats27S d’entrevistes electorals als caps de llista dels comicis del 27-S.

 |  | 31/08/2015

Els presentadors i presentadores dels programes

Els presentadors i presentadores dels programes / Onda Cero Catalunya

La cadena de ràdio Onda Cero a Catalunya ha estrenat aquest dilluns una nova temporada amb una aposta clara per l’actualitat, la informació de proximitat i els esports. La principal novetat de la nova temporada és l’ampliació del programa Ona Esportiva que a partir d’ara tindrà una nova edició a les tardes, conduïda també Albert Arranz, després de l’èxit d’audiència aconseguit als migdies. Així, els seguidors del programa que va de les 15h a 16h també podran escoltar Ona Esportiva Vespre (19-20h) amb el mateix l’estil i el segell que els darrers anys han convertit l’espai en un dels referents radiofònics de la informació esportiva a Catalunya.

El nou programa Ona Esportiva Vespre serà un espai dedicat 100% al futbol i a l’actualitzat del Barça, l’Espanyol i el Reial Madrid. Entrevistes, connexions en directe i una tertúlia diària serviran per analitzar, comentar i repassar tot el que tingui a veure amb aquests clubs. La tertúlia comptarà amb la participació del cap d’esports d’Onda Cero a Catalunya i narrador dels partits del Barça, Alfredo Martínez, i amb els periodistes Vicenç Serrat, Javier Pérez Mojica i Manel Rodríguez Mohedano, tots tres amb una llarga experiència en mitjans esportius de premsa, ràdio i televisió. A més, des d’Onda Cero Madrid, intervindrà Lorena González, integrant de l’equip del programa Al Primer Toque d’Héctor Fernández. El futbol internacional també tindrà un espai al programa.

L’aposta d’Onda Cero Catalunya pels migdies continua sent La Ciutat (12.30h-14h) amb Albert Lesan, el magazine dels migdies que més va créixer en audiència (44.000 oients) la temporada passada a Catalunya. L’espai combina actualitat, entreteniment, entrevistes, participació dels oients i diverses seccions sobre salut, psicologia, llibres, ciència, consum o economia. A més, es manté la tertúlia amb els regidors municipals de Barcelona o les propostes d’oci amb Mònica Günther.

Onda Cero Catalunya segueix apostant per l’actualitat i els continguts de proximitat amb el programa informatiu La Brúixola (20:30-22h) amb Robert Calvo, un magazine que inclou un primer tram informatiu de trenta minuts i a partir de les 21h. un bloc amb entrevistes als principals protagonistes de l’actualitat política, econòmica o social, debats, tertúlies i seccions dedicades a la cultura, el teatre o els llibres. Així els dilluns, el programa analitza el rumb de l’economia a La Brúixola de l'economia amb Víctor Bottini i diversos periodistes especialitzats; els dimarts s'aborda en profunditat l’actualitat social; els dimecres el cap d’informatius, Xavier Casanovas, modera la tertúlia política amb els diputats al Parlament de Catalunya; i els dijous Talía Nieto ens endinsa en el món del teatre, i Estefanía Pino ens acosta als llibres i als seus autors.

La informació de proximitat i les notícies de Catalunya també tenen el seu espai a les desconnexions locals (7.20h i 8.20h) del programa de cadena Mas de Uno i a l’informatiu Noticies Migdia (14.20h) presentats per Míriam Franch. A més, el dimecres 2 de setembre, els Serveis Informatius d’Onda Cero Catalunya posen en marxa el nou programa #Candidats27S d’entrevistes als cap de llista al 27-S presentat per Xavier Casanovas, dins la cobertura especial de la campanya que farà Onda Cero als programes i informatius de l’emissora.

Els divendres, de 21h a 22h, Esther Eiros dirigeix l’edició en català del programa referent de la informació turística Gente Viajera que presenta els caps de setmana per tot Espanya. Carles Lamelo s’encarrega de conduir l’edició dels divendres per a Catalunya.

A les matinades, Carles Lamelo segueix al capdavant del programa Nits de ràdio (2h-6h) basat en la participació dels oients i continguts sobre cine, televisió, ciència, xarxes socials, noves tendències, llibres, cuina i psicologia, entre altres. El programa segueix fidel a l’espai Noches de radio que el locutor ha presentat durant l’estiu per tota la cadena d’emissores a tot Espanya. Els caps de setmana els oients podran seguir escoltant el programa de salut En Bones Mans (dissabtes i diumenges, 7h-8h) de Carles Aguilar, amb consells, entrevistes i notícies d’interès que serveixin per millorar la qualitat de vida i benestar dels oients.

Onda Cero Catalunya va acabar la temporada passada amb una audiència de 191.000 oients, segons les dades del darrer EGM (juliol 2015), el que representa un increment del 7% respecte l’any anterior.