Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA NIT LITERÀRIA DE L'ANY, A ONDA CERO

Segueix en directe el Premi Planeta a Onda Cero Catalunya

Onda Cero Catalunya realitzarà una programació especial amb motiu del lliurament del LXVIII Premi Planeta de novel·la. Cada 15 d’octubre, Barcelona es converteix en la capital global de la llengua espanyola amb el lliurament del guardó millor dotat econòmicament en castellà. Enguany la cerimònia serà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Montjuïc. A partir de les 19:00h podreu escoltar La Brúixola amb Robert Calvo, que es realitzarà en directe des de la Cúpula del MNAC.

Onda Cero Catalunya
 |  Barcelona | 11/10/2019
Especial Premi Planeta 2019

Especial Premi Planeta 2019 / ondacero.es

A les 20:00h, Juan Ramón Lucas presentarà La Brújula també des de l’estudi d’Onda Cero ubicat al Palau de Montjuïc i des de les 20:30h comença un programa especial amb Carles Lamelo.

En aquest espai, s’explicaran els detalls de la cerimònia i s’entrevistarà als principals convidats de l’àmbit cultural, social i polític. A més, compartirem tertúlia literària amb Luz Gabás, autora de El latido de la Tierra i amb el guanyador i la finalista de l’edició de 2018, Ayanta Barilli i Santiago Posteguillo que també participaran en aquest especial on entrevistarem a Juan Eslava Galán, membre del jurat del Premi Planeta. Aquest programa especial podrà seguir-se a l'aplicació d'Onda Cero, al web ondacero.es/catalunya i al 540 de l'OM.

Onda Cero Barcelona