Temas

Premi Planeta 2019

UNA MIRADA AL PASSAT

Robert Calvo viatja a 1929 i es cola a la inauguració de l'Exposició Internacional de Barcelona

En Robert Calvo té certa afició de fer viatges radiofònics. I avui n'ha fet un que l'ha portat a 1924, quan es va començar a pensar en un palau d'exposicions que després acabaria veient la llum a Monjuïc, a Barcelona. Allà es va celebrar al 1929 l'Exposició Internacional de Barcelona, que van inaugurar el rei Alfonso XIII i la reina Victoria Eugenia. I des de llavors, hem anat viatjant en el temps amb algun sobresalt. Fins a arribar als notres dies, que aquest palau acull la seu del MNAC.

LA NIT LITERÀRIA DE L'ANY

Especial Premi Planeta 2019

Escolta el programa especial amb motiu del 68è Premi Planeta de novel·La amb Carles Lamelo.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les novel·les finalistes del Premi Planeta

Carles Lamelo ha explicat a La Ciutat amb Mònica Günther l’argument de les novel·les que han quedat finalistes del Premi Planeta que es lliurarà demà.

LA NIT LITERÀRIA DE L'ANY, A ONDA CERO

Segueix en directe el Premi Planeta a Onda Cero Catalunya

Onda Cero Catalunya realitzarà una programació especial amb motiu del lliurament del LXVIII Premi Planeta de novel·la. Cada 15 d’octubre, Barcelona es converteix en la capital global de la llengua espanyola amb el lliurament del guardó millor dotat econòmicament en castellà. Enguany la cerimònia serà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Montjuïc. A partir de les 19:00h podreu escoltar La Brúixola amb Robert Calvo, que es realitzarà en directe des de la Cúpula del MNAC.