Temas

Valls

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/06/19

Manuel Valls anuncia que seguirà com a regidor a l'ajuntament després de trencar amb C's. L'Audiència Nacional investigarà 15 empreses i entitats que podrien estar relacionades amb el cas del 3%. Detingudes sis persones en el marc d’un ampli dispositiu policial antidroga dut a terme conjuntament entre els Mossos d’esquadra, la Policia Nacional i la Guardia Civil al Prat i a Abrera

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 18/06/19

Celestino Corbacho podria fer el salt a C's a l'ajuntament de Barcelona i marxar de la formació de Manuel Valls. L'advocacia de l'Estat se suma a la fiscalia i també ha demanat al Suprem que mantingui a la presó els polítics independentistes fins que es dicti sentència. El ple del Parlament de la setmana que ve votarà el decret del Govern que vol limitar el preu del lloguer de l'habitatge.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/06/19

La Fiscalia s'oposa a que els polítics presos surtin de la presó fins que es dica sentència. Mentre, al Congrés, ni Oriol Junqueras, ni Carles Puigdemont, ni Toni Comín han assistit per acatar la constitució i recollir l'acte d'eurodiputats. I també hem explicat que C's ha trencat amb Manuel Valls a l'ajuntament de Barcelona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/05/19

Arrenquen les negociacions a Barcelona... els partits tenen fins el 15 de juny per arribar a acords. A les 4 de la tarda es posa en marxa la 35ena Reunió del Cercle d’Economia què, com cada any, se celebra a Sitges. I també hem explicat que el jutge investiga dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona per la mort a trets de la gossa Sota, el desembre passat i els cita a declarar l’1 de juliol.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 29/05/19

Manuel Valls ha ofert donar suport sense condicions a Ada Colau per tal què Esquerra Republicana no arribi a l’alcaldia de Barcelona. al judici del procés avui ha estat el torn del vídeos de les defenses per demostrar que l’actuació policial va ser desproporcionada. La mesa del Senat ha decidit suspendre Raül Romeva.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 28/02/19

Continuen les declaracions testimonials al Tribunal Suprem, aquest matí amb les d'Íñigo Urkullu, Gabriel Rufian, Ernest Benach i Ada Colau. Mentre al Parlament s'ha donat llum verda al decret aprovat pel govern per regular les VTCs. I també hem conegut avui que l’exministre socialista i exalcalde de l’Hospitalet Celestino Corbacho s’incorpora a la candidatura de Manuel Valls a la cursa electoral a l’Ajuntament de Barcelona.

DIJOUS, PAELLA

Arriba la temporada de calçots!

La Mònica Günther ens visita com cada dijous a l'estudi per fer-nos la boca aigua amb la gastronomia catalana. Avui, amb els calçots. Acaba de començar la temporada d'aquesta hortalissa, que té una tècnica ben fàcil a l'hora de consumir-la: pelar i menjar!

martes 03/07/2018

Noticias Mediodía Cantabria 03/07/2018

Un muerto y dos heridos en la A8, en La Encina, al salirse de la vía el vehículo en el que viajaban. Cantabria a la cabeza en reducción del desempleo con una caída del 7%. Borrell y Valls, en la UIMP.