Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Tecnología

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 10/04/2019

  Avui hem rememorat Grease a l'estudi de ràdio, ara que s'ha anunciat que es farà una preqüela de la mítica pel·lícula inspirada en el musical homònim. Hem preguntat a les persones que ens escolten si han viscut un amor d'estiu com aquell del mític film entre Sandy Olsson i Danny Zuko. A més, hem berenat amb els i les cantants del musical 'Gospel for kids', que es fa a Barcelona. Hem parlat de tecnologia amb Carles Lamelo i hem repassat l'actualitat amb en Marc Navarro.

 • Fotografía del agujero negro

  Telescopio del Horizonte Sucesos

  Científicos desvelan la primera imagen de un agujero negro

  Los científicos responsables del Telescopio del Horizonte Sucesos han presentado la primera imagen de un agujero negro, una histórica fotografía obtenida a partir de una red de ocho observatorios. En la imagen, se ve un anillo con una mitad más luminosa que la otra a más de 50 millones de años luz de la Tierra. Es uno de los mayores misterios del Universo fotografiado.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/03/2019

  Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Felicitat preguntant a les persones que ens escolten quines són aquelles coses o persones que els aporten aquesta felicitat. N'hem parlat també amb una psicòloga de la UOC. Ha berenat amb nosaltres Paloma Sánchez-Garnica, que ens ha presentat el seu llibre 'La sospecha de Sofía'. En Carles Lamelo ens ha explicat les darreres novetats tecnològiques. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • Imagen de archivo de un agente de la Policía Nacional

  estudio de los sonidos para construir perfiles criminales

  La Policía Nacional aplica técnicas acústicas forenses para identificar a criminales por su voz

  El laboratorio de Acústica Forense de la Policía Nacional, integrado en la Comisaría General de Policía Científica, se centra en el estudio de los sonidos para construir perfiles criminales a partir del habla, con el fin de establecer una identidad a una voz y permitir avanzar en investigaciones sobre secuestros, homicidios, corrupción o terrorismo.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

  La nova Thermomix fa gairebé de tot!

  En Carles Lamelo ha vingut un dimecres més al programa explicar-nos les novetats tecnològiques de la setmana. Destaca l'arribada del model TM6 de Thermomix, que millora notablement el model anterior i que ens ofereix una cuina pràcticament professional. Per uns 1.200€ es pot tenir aquest electrodomèstic a casa.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/03/2019

  Avui hem berenat amb l'actriu la cantant Sole Giménez, que presenta nou disc. A més, hem preguntat a l'audiència per aquells oblits èpics, després de saber que una dona es va deixar el seu nadó en un aeroport. A més, hem rebut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens ha portat els darrers avenços tecnològics culinaris. Tot plegat, amb l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

  Clintu ens fa la vida més fàcil

  Aquest dimecres hem parlat novament de tecnologia amb en Carles Lamelo, que ens ha portat una aplicació que ens permetrà tenir una vida més còmoda. S'anomena Clintu, i ha estat creada per catalans. Hem entrevistat el seu creador i ens ha explicat que mitjançant l'app o la web podem contractar des d'una persona que ens planxi la roba fins una altra que ens arregli l'aixeta del lavabo.