Temas

PSC

La política catalana

Salvador Illa treu ferro a la data de la comissió bilateral

El cap de l'oposició al Parlament, el socialista Salvador Illa, ha tret importància a la data de la reunió de la comissió bilateral

Estat-Generalitat prevista per a finals de juliol: "El més important és que es prepari bé, no m’importa tant que es faci ràpid, que també, no s’ha de demorar, com que es faci i que hi hagi resultats, és per això que prioritzo una bona preparació”.

La política catalana

Ciutadans qualifica de “cortina de fum” la taula de partits catalans del PSC

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha rebutjat la convocatòria d’una reunió de partits catalans abans de la represa del diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, tal i com proposa el PSC. Segons Carrizosa, “el que té sentit és parlar al Parlament, no cal inventar-se taules”.

Investidura Cataluña

Laura Borràs abre la ronda de consultas para investir a Pere Aragonès

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha iniciado este mediodía la ronda de consultas -la segunda- con los grupos parlamentarios para proponer un candidato a la investidura de la presidencia de la Generalitat, tras el acuerdo entre Esquerra y Junts per Catalunya para formar gobierno.

Elecciones Cataluña

¿Qué Govern prefieren los catalanes?

El Centro de Estudios Sociológicos afirma que un 31,2% de los catalanes prefieren un tripartito de izquierdas, con ERC, PSC y Comunes; frente a un 23,2% partidario de un Govern netamente independentista con Esquerra, Junts y la CUP. Así lo revela este jueves la encuesta postelectoral del CIS.