Temas

President

ANIVERSARIO BP OIL CASTELLÓN

Ximo Puig anuncia un acuerdo con BP para colaborar en la descarbonización

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha asistido al acto de conmemoración de trigésimo aniversario de la presencia de BP Oil en la refinería de Castelló. Durant el acto, ha anunciado un acuerdo con la multinacional BP para colaborar en el proceso de descarbonización del sector de la movilidad.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Josep Tarradellas: el President que va venir de l'exili

Avui la Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha portat al 23 d'octubre de 1977, quan el president Josep Tarradellas i Joan va tornar a Catalunya després d'haver passat 38 anys a l'exili. El 125è president de la Generalitat va tenir un retorn triomfal pronunciant aquell ja famós "Ciutadans de Catalunya, ja sóc aquí!".

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Joan Guillén: “S’ha perdut el concepte de rebaixes”

Mònica Günther entrevista a ‘La Ciutat’ a Joan Guillén, president del consell de gremis de comerç, serveis i turisme avui que comencen les rebaixes. Sabrem quina és la previsió d’aquest any i si els descomptes permanents de grans cadenes afecten a aquest període que durarà fins el 31 d’agost.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 08/06/2018

El govern de Pedro Sánchez ha près la decisió d’aixecar el control dels comptes de la Generalitat com a primera mesura per incentivar el diàleg amb el govern de Torra. Mentrestant, el president català ha començat a mantenir les primeres reunions amb la oposició. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, avui amb Josep Puig.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 07/06/2018

El govern català titlla ‘d’inquietant’ i ‘soprenent’ les eleccions d’alguns ministres del nou govern de Sánchez pels seus comentaris sobre procés independentista. Mentrestant, la líder de la oposició, Inés Arrimadas, no es reunirà al Palau de la Generalitat amb el president Torra per la pancarta que demana la llibertat dels polítics presos que hi ha a la façana. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 04/06/2018

El govern de Pedro Sánchez i el de Quim Torra ja busquen data de reunió per començar establir el diàleg que ha de desencallar el bloqueig català. Torra ha visitat avui els presos a Madrid i des d’allà a demanat al nou inquilí de la Moncloa que acosti als exconsellers a Catalunya. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 01/06/2018

Pedro Sánchez és el nou president del govern espanyol gràcies al suport dels independentistes. Demà prendran possessió els consellers del govern de Quim Torra a Catalunya i el Tribunal Alemany del Land on es va detenir a Puigdemont decidirà en els propers dies si extradeix Puigdemont a petició de la fiscalia. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.