Temas

Pizza

COCINILLAS EN MÁS DE UNO

¿Cuántos tipos de pizza existen?

Hablamos en Más de uno con nuestro chef de cabecera, Robin Food (David de Jorge) y con Leo Harlem de la pizza, el plato que más consenso genera en el mundo. Además, nuestros oyentes nos cuentan sus elaboraciones favoritas.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/10/2019

Avui ha visitat el programa el Dr. Bonaventura Clotet, pare de la Fundació Lluita contra la Sida. Ha berenat amb Robert Calvo, que després ha rebut a l'estudi Mònica Günther, que ha portat receptes de pizza. Amb Laura Pons ha fet el relat de les notícies del dia, que ha completat José Agustín Gómez. La Georgina Boixereu ha portat amb la seva càpsula del temps un record a Manolo Escobar. Per completar-ho tot, hi ha hagut debat amb els representants dels diferents partits polítics catalans.

DIJOUS, PAELLA

La pizza és Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Avui la Mònica Günther ha portat pizza a #LaBrúixola. Ho ha fet amb motiu de l'arribada al mercat d'un llibre titulat 'Pizzas para llevar' (Planeta Gastro), on dos cuiners que treballen a Barcelona però que no són italians han aconseguit fer la millor pizza d'aquesta ciutat. En la publicació hi col·laboren diferents professionals de la cuina catalans, que aporten la seva recepta de pizza.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

DIJOUS PAELLA

Itàlia es mostra a Barcelona amb motiu de la 'Festa della Repubblica'

Com cada dijous, ha vingut a l'estudi la Mònica Günther amb el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens hem fixat en la gastronomia italiana, que es mostra els dies 2 i 3 de juny a Barcelona amb motiu de la Festa de la República italiana. Ens ho ha explicat la Federica Falzetta.

EN AUSTRALIA

Encuentran un tornillo en una pizza congelada

Rhon, un ciudadano de Perth, en la costa oeste de Australia se ha encontrado un tornillo dentro de una pizza congelada. El problema es que no lo encontró antes de meter la pizza al horno, fue cuando se la empezó a comer, hasta que llegó al trozo difícil y notó que estaba masticando algo raro: el tornillo.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La recepta infal·lible per fer pizza a casa

El xef de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat a Mònica Günther com es fa una base de pizza a la italiana, amb només tres ingredients. El xef italià desvetlla el secret per fer la massa perfecta, cruixent i saborosa.