Temas

Pasión Vega

MAGAZINE LOCAL

Más de Uno Granada 19/08/2022

Hoy, en Más de Uno Granada, entrevistamos a Pasión Vega, "la voz de seda" según Antonio Banderas. La cantante malagueña, es artista invitada estos días en Jondo, el espectáculo dedicado a Federico García Lorca en los Jardines del Generalife.

Con David del Cura

La Brújula de Madrid 16/03/2022

Tú a las torrijas y yo a la librería. Rosana Güiza ha estado de jurado en el 5ª concurso de Torrijas de la Comunidad de Madrid y nos lo ha contado con Juan Antonio Molero de ASEMPAS. David se ha pasado por la nueva librería Antonio Machado. 50 años después se han mudado a la plaza de las comendadoras y ha charlado con Aldo García el responsable de abrir una librería donde antes hubo un banco....y hemos tratado de charlar con Pasión Vega que tienen concierto el 19 en el Rialto y hemos contado unas noticias un tanto desagradables. Nos queda el consuelo de que la solidaridad e los madrileños sigue intacta y se demuestra cada día.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Obús no havia desaparegut: els més heavys del país tornen a Barcelona!

La banda de rock i heavy metal 'Obús' serà a Barcelona presentant el treball 'Con un par', llançat el passat mes de desembre i amb el qual recorrerà el país en una gira que té més d'una desena de concerts. Obús actuarà a la sala Razzmatazz de Barcelona el dia 6 de març. Ens ho ha explicat en Lluís Soler, que també ens ha marcat altres cites al calendari.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/02/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la Lorena Franco, que és una escriptora d'èxit gràcies a Amazon a la que ara s'ha emportat Planeta per a editar-li novel·les com per exemple 'El último verano de Silvia Blanch', un thriller molt potent. Hem parlat dels divorcis més sonats de la història. I hem explicat en directe la cancel·lació del MWC 2020 buscant-hi, a més, les primeres reaccions. En Lluís Soler ha rematat el programa amb bona música.

HABLA, PUEBLO, HABLA

La copla, la Piquer i el seu bagul

Avui ens hem posat copleros! Per què? Doncs perquè la Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha glossat la figura de Concha Piquer en el seu espai de la càpsula del temps. Amb tot, hem demanat a les persones que ens escolten que ens expliquin quina és la seva copla preferida. I ens ho han explicat i... ens ho han cantat!

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Pasión Vega recupera el so que ens uneix amb l'altra banda de l'Atlàntic

La cantant malaguenya ens ha vingut a presentar el seu darrer treball discogràfic 'Todo lo que tengo', en el que ens transporta a l'Amèrica Llatina a través de la música. El disc no té producció com qualsevol altre: està gravat en directe amb els músics al mateix estudi. Ha comptat amb la col·laboració de nombrosos compositors que han posat lletra i música a un treball que per a ella suposa un viatge a les nostres pròpies arrels.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/12/2019

Aquest dilluns hem rebut a l'estudi per a berenar la cantant Pasión Vega, que ens ha presentat el seu nou treball 'Todo lo que tengo'. A més, l'Adriana Díaz ens ha portat dues propostes de teatre musical de cara a aquest Nadal. Hem conegut les notícies del dia amb la Laura Pons i en José Agustín Gómez. La Georgina Boixereu ens ha recordat el dia en el qual va ser investit President Pasqual Maragall.