Temas

Pasión Vega

MAGAZINE LOCAL

Más de Uno Granada 19/08/2022

Hoy, en Más de Uno Granada, entrevistamos a Pasión Vega, "la voz de seda" según Antonio Banderas. La cantante malagueña, es artista invitada estos días en Jondo, el espectáculo dedicado a Federico García Lorca en los Jardines del Generalife.

Con David del Cura

La Brújula de Madrid 16/03/2022

Tú a las torrijas y yo a la librería. Rosana Güiza ha estado de jurado en el 5ª concurso de Torrijas de la Comunidad de Madrid y nos lo ha contado con Juan Antonio Molero de ASEMPAS. David se ha pasado por la nueva librería Antonio Machado. 50 años después se han mudado a la plaza de las comendadoras y ha charlado con Aldo García el responsable de abrir una librería donde antes hubo un banco....y hemos tratado de charlar con Pasión Vega que tienen concierto el 19 en el Rialto y hemos contado unas noticias un tanto desagradables. Nos queda el consuelo de que la solidaridad e los madrileños sigue intacta y se demuestra cada día.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Obús no havia desaparegut: els més heavys del país tornen a Barcelona!

La banda de rock i heavy metal 'Obús' serà a Barcelona presentant el treball 'Con un par', llançat el passat mes de desembre i amb el qual recorrerà el país en una gira que té més d'una desena de concerts. Obús actuarà a la sala Razzmatazz de Barcelona el dia 6 de març. Ens ho ha explicat en Lluís Soler, que també ens ha marcat altres cites al calendari.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/02/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la Lorena Franco, que és una escriptora d'èxit gràcies a Amazon a la que ara s'ha emportat Planeta per a editar-li novel·les com per exemple 'El último verano de Silvia Blanch', un thriller molt potent. Hem parlat dels divorcis més sonats de la història. I hem explicat en directe la cancel·lació del MWC 2020 buscant-hi, a més, les primeres reaccions. En Lluís Soler ha rematat el programa amb bona música.

HABLA, PUEBLO, HABLA

La copla, la Piquer i el seu bagul

Avui ens hem posat copleros! Per què? Doncs perquè la Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha glossat la figura de Concha Piquer en el seu espai de la càpsula del temps. Amb tot, hem demanat a les persones que ens escolten que ens expliquin quina és la seva copla preferida. I ens ho han explicat i... ens ho han cantat!