Temas

nutrició

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Engreixa fer dieta?

Gabriela Uriarte ens explica perquè les dietes engreixen més que aprimen i ens ofereix un programa de batch cooking per elaborar un menú familiar, sa i equilibrat.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 02/09/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló:

Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales. Comencem comentant... nous oficis curiosos com el de la venedora de pets més famosa del món.

Entrevistem a Elisa Escorihuela, autora de "dietoterapia" on ens explica com tractar les enfermetats relacionades amb l'alimentació.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'entrenador i nutricionista, Joel Torres, que ens parla del seu nou llibre 'Cambia tu cuerpo, mejora tu vida. L'Adriana Diaz ens parla de la reobertura dels cinemes i el festival de Màlaga entre altres temes de l'actualitat cultural. I el regidor de seguretat ciutadana de Tarragona ens explica la situació a les platges de la seva ciutat i el futur de cara a l'estiu.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Com organitzar la dieta mentre estem confinats a casa

La Julia Farre, nutricionista, ens dona les claus per poder mantenir una dieta equilibrada aquests dies de confinament. Com evitar picotejar ara que estem més hores a casa? Com assegurem que no augmentem de pes?