Temas

nutrició

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'entrenador i nutricionista, Joel Torres, que ens parla del seu nou llibre 'Cambia tu cuerpo, mejora tu vida. L'Adriana Diaz ens parla de la reobertura dels cinemes i el festival de Màlaga entre altres temes de l'actualitat cultural. I el regidor de seguretat ciutadana de Tarragona ens explica la situació a les platges de la seva ciutat i el futur de cara a l'estiu.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Com organitzar la dieta mentre estem confinats a casa

La Julia Farre, nutricionista, ens dona les claus per poder mantenir una dieta equilibrada aquests dies de confinament. Com evitar picotejar ara que estem més hores a casa? Com assegurem que no augmentem de pes?

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/02/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem amb Xavi Gadea, gerent de Padel Indoor Lleida sobre el 2n torneig de la Garaje Dalmau Open Indoor League. Petits plaers i hàbits saludables amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural de Lleida i comarques.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 12/05/2019

Comencem el programa parlant amb Toni Gabaldón, Responsable del Grup de Genòmica Comparativa del CRG que està desvetllant al paper de la selenocisteína, el misteriós aminoàcid 21. Arribar a saber perquè la selenocisteína es important en els fongs i altres branques de l’arbre de la vida pot ajudar-nos a entendre la seva importància per la nostra espècie i definir què fa essencial el seleni per la salut humana Seguim el recorregut del programa amb el tema de la nutrició en dos vessants: la nutrició en genèric i la nutrició esportiva. Facilitem algunes de les claus més importants amb l’Anna Grifols, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, Postgrau en Nutrició, Hidratació i Suplementació de l’esportista. Continuem amb la Carme Sabater, Presidenta de la CUS – Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat. Salut, Consum i Alimentació. Coneixerem tot el que hem de saber abans de contractar els serveis d’una companyia de telefonia mòbil o de serveis de dades i Internet I acabarem parlant de les diferents eines terapèutiques que utilitza la medicina regenerativa per combatre l’artrosi i la seva simptomatologia amb el doctor Humberto Loscertales, Director de Medicentre.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 04/09/2018

Berenem amb la nutricionista Silvia del Amo. Desgranem les darreres dades de l’atur a Catalunya. I amb l’Adriana Díaz fem propostes per als més grans de la casa.