Temas

José Corbacho

Especial ¡Cómo está el patio!

Los policías José Corbacho y Eva Soriano irrumpen en casa de Agustín Jiménez por el ruido que arma

En el descansillo del segundo piso, Carlos Alsina escucha unos ruidos raros que proceden del 2ºC, la casa de Agustín Jiménez. Nos explica que en todas las comunidades de vecinos tiene que haber un presidente y un vecino ruidoso, que es su caso. De repente, interrumpe en la casa la policía del humor, José Corbacho y Eva Soriano, porque un vecino se ha quejado del jaleo que se está montando.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Corbacho. El Celestino, no, l'altre. El gran Jose Corbacho ha passat per l'estudi del programa per presentar-nos el seu nou show i per parlar del món de l'humor i dels còmics. A més, l'Adriana Díaz ens ha parlat de la castanyada i de Halloween, el mateix dia que la Laura Estrada ha remogut els morts. Tot plegat sense deixar de rebre la càpsula del temps de la Georgina Boixereu, que avui ens ha portat a 1956 i al Paseo de La Habana de Madrid. Amb la Laura Pons i l'Albert Arranz hem fet el relat de les notícies del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'humor i la comèdia eren més lliures temps enrere

Avui ha vingut a berenar a #LaBrúixola l'artista Jose Corbacho, que ens ha citat cada divendres a les 11 de la nit al Teatre Poliorama de Barcelona per dir-nos que 'Ante todo mucha calma', que aquest és el títol del seu monòleg. A més, amb ell hem repassat altres moments de la seva carrera, com el seu temps a La Cubana, al programa Homozapping o bé al cinema. Dins seu hi viuen Garci i el Pato Donald junts. Molt fort!