Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

GENT GRAN

 • Josep Puig

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 08/08/2019

  Quan arriba l’estiu, 175.000 persones grans asseguren sentir-se soles a Catalunya perquè els seus familiars marxen de vacances. L’associació d’Amics de la Gent Gran està duent a terme un projecte aquest estiu per acompanyar-les. A la secció de tecnologia hem intentat donar resposta a la pregunta de si el que publiquem a les xarxes socials afecta a la posició a la que optem.

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 23/07/2019

  Berenem amb Patrycia Centeno, que analitza la comunicació no verbal de polítics i personatges rellevants. Portem a debat la nova proposta del departament de Salut: prohibir que es fumi a les terrasses de bars i restaurants. I en Miguel Cáceres ens explica un projecte que aconsegueix que jubilats i estudiants convisquin en una mateixa casa.

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – El futur de la societat moderna, l’art marcial de la “no violència” i un cuiner que alhora és sensei.

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre un tema d’actualitat que preocupa al País del Sol Naixent i també a Europa, com afrontar la baixa natalitat i la llarguíssima esperança de vida, i tenir societats pròsperes i autosuficients. Continuem amb una entrevista de profunditat espectacular amb el Jordi Vila, sensei de Aikido i Katori Shinto Ryu. Ell ens introduirà a l’Aikido, l’art marcial de la “no violència” on l’objectiu no és ferir l’agressor, ens al contrari, protegir-lo d’ell mateix. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i la seva recomanació sobre què endur-nos a la piscina o a la platja per picar i no defallir amb tanta calor! Per acabar et presentarem el Hideki Matsuhisa, considerat per molts el Ferran Adrià japonès i que ara fa escola de cuiners a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Catalunya té una gent gran meravellosa!

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres, que ens porta les històries de la gent gran de Catalunya. Avui, amb motiu del final de temporada radiofònica, ens ha fet un recull del bo i millor del què hem explicat al llarg dels darrers 10 mesos. Ha estat un moment molt divertit, però també extraordinàriament emotiu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Mai no és tard per anar a la universitat

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres, que ens porta les històries de la gent gran de Catalunya. Avui ens ha portat un programa d'estudis que les persones de més de 55 anys poden portar a terme a la Universitat Central de Catalunya, a Manresa. Aquest programa

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 09/07/2019

  Avui hem explicat que el nombre de rics a Espanya creix, mentre baixa a nivell mundial. Cada cop tenim més multimilionaris, per això hem preguntat a les persones que ens escolten què farien en cas de estar tocats per tanta fortuna. Han vingut a berenar amb nosaltres les actrius Carme Pla i Marta Pérez, integrants de la companyia T de Teatre, que s'està representant a Barcelona. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, avui mirant la universitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Dinar acompanyat no té preu!

  En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. Algunes d'aquestes persones reben l'escalf i l'ajuda d'un programa de la Fundació La Pedrera, que els permet dinar en companyia per un preu mòdic d'uns 4€. N'hem parlat amb els voluntaris i amb els responsables de tot plegat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 25/06/2019

  Avui hem berenat amb una periodista argentina que li ha agafat el gust a escriure novel·les. Es diu Florencia Etcheves i ens ha presentat 'Errantes', on aborda el fenomen de les sectes arreu del món. A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quines mesures prenen per combatre l'onada de calor que tenim al damunt. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya i amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat d'un dia en el qual és noticia la contaminació a Catalunya.