Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

GENT GRAN

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 09/04/2019

  Avui hem rebut a l'estudi l'escriptor franco-espanyol Romain Puértolas, un ex-inspector de policia que des de fa uns anys s'ha convertit en best-seller editorial amb les aventures d'un faquir, el personatge que ell mateix ha creat. A més, en Miguel Cáceres ens ha portat a un circ fet per gent gran de Barcelona. I hem explicat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro. A més, hem entrevistat l'exconsellera de cultura i número 2 de Junts per Catalunya al Congrés Laura Borràs.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 26/03/2019

  Avui hem començat la Setmana del Turisme a Onda Cero Catalunya i hem anat fins a la República Txeca. Hem preguntat al personal amb qui se n'aniria de viatge pel món. Hem berenat amb els nois i noies que protagonitzen al Teatre Condal de Barcelona el musical RENT. I en Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/03/2019

  Avui hem celebrat el Dia del Pare preguntant a la nostra audiència per aquelles felicitacions que han enviat als seus pares. A més, hem berenat amb Camela, que presenta el seu disc de celebració dels 25 anys sobre els escenaris. En Miguel Cáceres ens ha portat una interessant proposta per recuperar els records de la gent gran a Terrassa i hem repassat l'actualitat del dia amb en Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Els records són el més valuós de la gent gran

  Avui en Miguel Cáceres ens ha portat una proposta que es fa a Terrassa per ajudar a la gent gran d'aquella ciutat a interactuar. Formen un grup de persones que s'uneixen per parlar dels seus records personals i per recuperar aquells moments històrics que han marcat les seves vides. Ho comparteixen tot en un taller.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/03/2019

  Avui hem berenat amb l'actriu Laia Marull, que ens ha presentat l'obra de teatre 'La dansa de la venjança', que representa juntament amb Pablo Derqui a La Villarroel de Barcelona. A més, hem celebrat el 30 aniversari de l'arriba del World Wide Web preguntant a les persones que ens escolten pels records sobre l'arribada d'Internet a les seves vides. En Miguel Cáceres ens ha explicat que torna l'estafa del 'tocomocho'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Torna l'estafa del 'tocomocho'

  En Miguel Cáceres ens ha visitat un dimarts més per portar-nos les històries al voltant de la gent gran. En aquesta ocasió hem alertat de la tornada de l'estafa del 'tocomocho', que torna a estar d'actualitat. Hem parlat amb un caporal dels Mossos d'Esquadra per saber com podem detectar els estafadors.