Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

GENT GRAN

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LA GRAN BRÚIXOLA

    Amadeu Busquets: 76 anys i caçant 'Pokemon' per la vida

    La Maria Castanyer s'ha estrenat al programa avui dimarts amb 'La Gran Brúixola'. Ella ens ha portat la història d'aquest badaloní que després que el metge li recomanés fer exercici físic, va decidir aplicar-se i moure's mentre caça 'Pikachus'. Aquest ninot és l'estrella d'aquesta saga, que ja és gairebé de la família, perquè n'ha caçat 160.000.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

    Sí, es pot ser emprenedor a partir dels 50

    Avui hem berenat amb dos homes magnífics. Són en Santiago Requejo, director de cinema, i en Carlos Iglesias, actor. El primer ha dirigit i el segon ha protagonitzat la pel·lícula 'Abuelos', que s'estrena aquest 11 d'octubre a les sales de cinema. És un film que serveix per posar en valor les persones que a partir dels 50 anys són expulsades del mercat laboral.

  • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

    EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

    Made in Japan – Furoshiki, Origami, y un deliciós regust a te verd.

    Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre les darreres cimeres trilaterals entre Japó, Corea del Sud i la Xina, per tal de veure com, entre línies, es comença a preparar una aliança dels països de l’Asia Oriental. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir els misteris de l’Origami i el Furoshiki. A més tindrem la sort de poder comptar amb dos súper-experts en la matèria que ens demostraran el seu art. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, que ens explicarà totes les novetats que els productes japonesos han experimentat durant les vacances d’estiu. Per acabar entrevistarem al Jean-Jacques Fredj, creador de la marca de te ver fred Umai-cha. Amb ell descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta recepta japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

  • Josep Puig

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 08/08/2019

    Quan arriba l’estiu, 175.000 persones grans asseguren sentir-se soles a Catalunya perquè els seus familiars marxen de vacances. L’associació d’Amics de la Gent Gran està duent a terme un projecte aquest estiu per acompanyar-les. A la secció de tecnologia hem intentat donar resposta a la pregunta de si el que publiquem a les xarxes socials afecta a la posició a la que optem.

  • Logotipo Onda Cero

    CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Brúixola 23/07/2019

    Berenem amb Patrycia Centeno, que analitza la comunicació no verbal de polítics i personatges rellevants. Portem a debat la nova proposta del departament de Salut: prohibir que es fumi a les terrasses de bars i restaurants. I en Miguel Cáceres ens explica un projecte que aconsegueix que jubilats i estudiants convisquin en una mateixa casa.

  • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

    EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

    Made in Japan – El futur de la societat moderna, l’art marcial de la “no violència” i un cuiner que alhora és sensei.

    Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre un tema d’actualitat que preocupa al País del Sol Naixent i també a Europa, com afrontar la baixa natalitat i la llarguíssima esperança de vida, i tenir societats pròsperes i autosuficients. Continuem amb una entrevista de profunditat espectacular amb el Jordi Vila, sensei de Aikido i Katori Shinto Ryu. Ell ens introduirà a l’Aikido, l’art marcial de la “no violència” on l’objectiu no és ferir l’agressor, ens al contrari, protegir-lo d’ell mateix. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i la seva recomanació sobre què endur-nos a la piscina o a la platja per picar i no defallir amb tanta calor! Per acabar et presentarem el Hideki Matsuhisa, considerat per molts el Ferran Adrià japonès i que ara fa escola de cuiners a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!