Temas

festes lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tret de sortida a les Festes de la Tardor de Lleida aquest dimecres, amb la lectura del pregó i els primers concerts. Parlem de l'actualitat audiovisual amb Miki de Santiago i coneixem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del retorn a la normalitat de les Festes de la Tardor de Lleida, que es celebraran del 28 de setembre al 2 d'octubre. El regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor ens n'explica els detalls. Seguim amb les estrenes de cine i plataformes que tenim aquesta setmana i acabem el programa d'avui amb l'escriptora i bloguer Marta Planes que ens porta un parell de recomanacions literàries.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Festes de la Tardor, el retorn a la normalitat

Del 28 de setembre al 2 d'octubre Lleida celebra les Festes de la Tardor que tornen a la plena normalitat i sense restriccions. Un ampli i variat programa de festes que combina la tradició amb la modernitat i que aquest migdia hem estat comentant a La Ciutat Lleida amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda festiva d'aquest dimarts, vigília de Sant Anastasi a Lleida. Amb el professor de música Jordi Cano parlem del Reggaeton, des dels seus inicis a Puerto Rico i Miami fins a l'actualitat. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural del cap de setmana a les comarques de Lleida, amb vista posada en els actes de la Festa Major de Lleida. Seguim amb els Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i l'actualitat de la setmana des de la perspectiva de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A punt per a les Festes de la Tardor de Lleida, la festa dels Moros i Cristians i el retorn dels Castellers de Lleida, ho comentem tot plegat amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor. Als petits plaers la Marta Romera ens dona les pistes per gaudir de tots els aliments que ens aporta la tardor, un moment perfecte per fer una depuració de fetge. Amb en Miki de Santiago comentem l'actualitat del món audiovisual i del cinema i repassem l'agenda cultural.

FESTES DE MAIG

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de Festes de la Paeria Ignasi Amor, que ens parla de les festes de maig que es celebren a Lleida aquest cap de setmana, coincidint també amb l'aixecament de l'estat d'alarma i la fi del confinament nocturn. Altres actes d'agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

ENTREVISTA A IGNASI AMOR, REGIDOR DE FESTES DE LA PAERIA

Lleida celebra la seva festa major amb normativa anticovid i dient adéu al confinament nocturn

Des d'aquest divendres i fins al dia 11 de maig Lleida celebra la seva festa major després del parèntesi de l'any passat, a causa de la pandèmia. Unes festes que mantenen el gruix de la normativa anticocovid però que acabaran de celebrar-se sense toc de queda. En parlem a La Ciutat Lleida amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor.