Temas

festes lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A punt per a les Festes de la Tardor de Lleida, la festa dels Moros i Cristians i el retorn dels Castellers de Lleida, ho comentem tot plegat amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor. Als petits plaers la Marta Romera ens dona les pistes per gaudir de tots els aliments que ens aporta la tardor, un moment perfecte per fer una depuració de fetge. Amb en Miki de Santiago comentem l'actualitat del món audiovisual i del cinema i repassem l'agenda cultural.

FESTES DE MAIG

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de Festes de la Paeria Ignasi Amor, que ens parla de les festes de maig que es celebren a Lleida aquest cap de setmana, coincidint també amb l'aixecament de l'estat d'alarma i la fi del confinament nocturn. Altres actes d'agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

ENTREVISTA A IGNASI AMOR, REGIDOR DE FESTES DE LA PAERIA

Lleida celebra la seva festa major amb normativa anticovid i dient adéu al confinament nocturn

Des d'aquest divendres i fins al dia 11 de maig Lleida celebra la seva festa major després del parèntesi de l'any passat, a causa de la pandèmia. Unes festes que mantenen el gruix de la normativa anticocovid però que acabaran de celebrar-se sense toc de queda. En parlem a La Ciutat Lleida amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de Joventut i Festes de la Paeria, Ignasi Amor per parlar de les Festes de Tardor de Lleida. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Londres amb Joan Ramon Zaballos. En Miki de Santiago ens apropa les notícies de la televisió, sèries i cinema i donem un cop d'ull a l'agenda del dia.

Divendres

La Ciutat Lleida 12/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setamana, Festa Major de Lleida. Miki de Santiago amb les notícies de la tele i Postureig de Lleida.