Temas

control de plagas

Programa completo

Más de Uno La Mancha, miércoles 20/03/2024

Entrevista a un veterano cofrade del "Cristo de Mena" que es de Tomelloso. El vicepresidente segundo de las cortes en CLM, Santiago Lucas-Torres, informa sobre el nuevo Canon del Agua. Un facultativo de Digestivo aclara qué hay de realidad y moda en el diagnostico del SIBO. Con la llegada de la primavera aconsejamos preventivos para plagas.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb els germans Albert i Marcel Carbó, que amb la seva productora Silendum Films organitzen conjuntament amb l'Ajuntament d'Àger la primera edició del Festival Internacional de Cinema d'Àger, del 13 al 16 de juliol. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i parlem de les plagues que durant l'estiu van en augment amb l'ambientòleg Jordi Prats.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Estiu de plagues: què són, com ens afecten i com les combatem

Cada vegada hi ha més plagues i els efectes del canvi climàtic incrementen la seva presència i la seva durabilitat. Avui a La Ciutat Lleida parlem sobre quines plagues ens podem trobem en entorns urbans i naturals, quines són les que més proliferen i què podem fer per combatre-les, sobretot i si en detectem en habitatges particulars. Respostes que ens dona l'ambientòleg Jordi Prats.

INVESTIGACIÓN

Nace una cátedra para estudiar las plagas urbanas en Zaragoza

El Ayuntamiento de Zaragoza y la Universidad de Zaragoza firman un convenio para poner en marcha la Cátedra de Investigación en Plagas Urbanas y Salud Pública. La nueva cátedra realizará estudios de diagnóstico e identificación de plagas.