Temas

Concha Velasco

Cultura

Concha Velasco. Leyenda de la cultura se despide de Almería

Repasamos con Concha Velasco su trayectoria teatral y cinematográfica. Recorremos su memoria sentimental relacionada con Almería. Y presentamos su última obra de teatro: La habitación de María. Un monólogo escrito por su hijo en el que la actriz se enfrenta a su último trabajo teatral.

Viernes 16/10/2020

Más de Uno Almería

Hoy hablamos con la ilustre Concha Velasco sobre la próxima representación de su obra en nuestra ciudad. Seguimos conociendo comercios de Huércal de Almería.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Concha Velasco està encantada de la vida de ser 'la dona orquestra'

Aquest dijous ha vingut a berenar a La Brúixola l'enorme Concha Velasco. Una gran dama de l'escena espanyola que ens ha deixat al llarg de la història amb grans títols cinematogràfics i teatrals. Però que també ha triomfat a la televisió i, en definitiva, a la vida. Ara presenta 'El funeral', una obra de teatre escrita pel seu propi fill i que representa aquests dies a Barcelona. Ha tingut uns minuts per dedicar-los a venir a la ràdio i ha estat un autèntic regal radiofònic.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/02/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la gran Concha Velasco, amb qui Robert Calvo ha repassat tota la seva carrera artística. A més, hem explicat que un 20 de febrer va néixer Pompeu Fabra i per això hem preguntat a l'audiència quines són les paraules més boniques del català. La Laura Estrada ens ha actualitzat la informació. I la política ha entrat a debat amb els diputats i les diputades del Parlament.