Temas

CONCERT

BARCELONA | 23 DE DESEMBRE

Pau Donés torna per al concert solidari 'Jarabe y Sus Músicos Contra el Càncer'

Jarabe de Palo torna a demostrar el seu compromís contra el càncer i torna amb un concert únic per recaptar fons que es destinaran a la investigació oncològica. Pau Donés reuneix tots els músics que han format part de Jarabe per oferir un espectacle solidari que no et pots perdre! Fes-te ja amb les teves entrades!

I si no pots assistir-hi, recorda que pots col·laborar amb la Fila 0: La Caixa ES33 2100 5000 5102 0021 4086 (VHIO)

Gràcies per sumar-te a la lluita contra el càncer!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Rèquiem per la XIII Legislatura

En David Cervelló ens porta cada divendres les faves tendres. Què són les faves? Doncs el premi que atorguem a aquells personatges de l'actualitat que ens sembla oportú assenyalar. És una visió diferent de l'actualitat que, de ben segur, a molts els ajudarà a mirar més enllà. Avui en són protagonistes Quim Torra, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Pablo Casado i... Rosalía.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Música Japonesa: el Koto (arpa japonesa) amb Fuyuki Enokido

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et presenten una magnífica mostra de música clàssica japonesa interpretada amb el Koto, l’arpa Japonesa, a càrrec de Fuyuki Enokido, la qual et desvetllarà els secrets d’aquest instrument i la seva història.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RÀDIO 16/05/2018

Carles Lamelo entrevista als psicòlegs Jose Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar de quina és la millor, o millors formes, de solucionar els conflictes. En Juan Jurado ens explica què és un concert i com ha anat variant al llarg de la història.