Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

aniversari

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  El Barça està d'aniversari i la Georgina Boixereu ho celebra com cal

  El 29 de novembre de 1899 un grup de joves futbolistes suïssos, catalans i britànics encapçalats per Joan Gamper, es van reunir al gimnàs Solé i van fundar el que ha acabat sent el millor club del món. Ho diu la Georgina Boixereu i Vozmediano i també ho diuen les autoritats competents en la matèria. Per això, avui ella ha celebrat amb la seva càpsula del temps aquest aniversari blaugrana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/11/2019

  Avui hem celebrat el setzè aniversari de 'La Pegatina' berenant amb els seus integrants. L'Adriana Díaz ens ha portat dos representants del HOP festival, que porta la dansa urbana a diferents punts de Barcelona. Ha tornat 'la muntatgista' de #LaBrúixola, que és Laura Estrada. I hem tancat el programa celebrant l'aniversari de Mickey Mouse de la mà de Georgina Boixereu. Amb tot, hem explicar les notícies del dia amb Gabriel Figueredo i Gerard Sanz.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/10/2019

  Avui hem celebrat amb l'audiència el 15è aniversari d'Onda Cero Catalunya. Ha vingut a berenar amb nosaltres el cantant equatoguineà 'Factory', que després del gran èxit assolit els darrers anys al seu país, ara espera obrir-se camí a Europa i l'Amèrica Llatina. I hem estat molt pendents del què ha passat als carrers de Barcelona aquest 18 d'octubre a la tarda.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  75 anys de grumolls, amb ColaCao

  Cola Cao fa 75 anys que presideix bona part dels esmorzars a casa nostra i triomfa tant entre grans com petits. Celebrem aquest aniversari amb el director de la companyia, Javier Coromina i la Mònica Günther intentarà esbrinar a ‘La Ciutat’ el secret millor guardat, la recepta que només la coneixen cinc persones.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Càritas Barcelona: 75 anys ajudant a un país solidari

  El president de Càritas Barcelona ha vingut a l'estudi a explicar-nos com es va gestar aquesta entitat que ha atès més d'un milió i mig de persones al llarg de la seva història. Sota el paraigües de l'Església, ha ajudat moltes famílies a no caure en l'exclusió social i a intentar mitigar els embats de l'economia. Càritas Barcelona mira al futur amb esperança.

 • Empreses amb història - podcast

  Empreses amb història

  Cóndor, moda infantil des de 1898

  Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Cóndor, una marca de moda infantil que celebra 120 anys.