Temas

aniversari

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

75 anys de grumolls, amb ColaCao

Cola Cao fa 75 anys que presideix bona part dels esmorzars a casa nostra i triomfa tant entre grans com petits. Celebrem aquest aniversari amb el director de la companyia, Javier Coromina i la Mònica Günther intentarà esbrinar a ‘La Ciutat’ el secret millor guardat, la recepta que només la coneixen cinc persones.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Càritas Barcelona: 75 anys ajudant a un país solidari

El president de Càritas Barcelona ha vingut a l'estudi a explicar-nos com es va gestar aquesta entitat que ha atès més d'un milió i mig de persones al llarg de la seva història. Sota el paraigües de l'Església, ha ajudat moltes famílies a no caure en l'exclusió social i a intentar mitigar els embats de l'economia. Càritas Barcelona mira al futur amb esperança.

Empreses amb història

Nocilla, 50 anys de la popular crema de cacau

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.

Empreses amb història

Caprabo, la cadena de supermercats fa 60 anys

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Caprabo, la cadena de supermercats fundada al 195 a Catalunya.

Empreses amb història

Cóndor, moda infantil des de 1898

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Cóndor, una marca de moda infantil que celebra 120 anys.