Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

amor

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Les doctores van trencar sostres de vidre en plena dictadura franquista

  Aquest dimecres ens ha visitat per a berenar l'escriptora Sílvia Tarragó, que ens ha presentat la seva darrera novel·la 'La doctora' (Ediciones B). En ella ens presenta la història d'aquelles dones que han estat clau per al sistema sanitari d'aquest país. És la història de les doctores que van ser pioneres i que van començar a fer-se un lloc entre homes en plena dictadura franquista a Espanya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Coco Comin: 'La Rosario, la Lolita i jo estem preparant el musical sobre Lola Flores'

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres una eminència del món de la dansa. És la catalana Coco Comin, que des que tenia 17 anys que es dedica al món de l'espectacle. Va començar aprenent i formant-se al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Però ja després es va encaminar, sobretot, cap al teatre musical, que és l'especialitat que, quan en parla, fa que li brilli la mirada. Ha coreografiat musicals històrics com Grease. Però ara té el repte més important al davant: trobar la doble de Lola Flores perquè n'està elaborant el musical juntament amb les filles de 'La Faraona'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Pere Marsinyach és un exemple de lluita, de superació i d'amor a l'esport

  Avui ens ha visitat per a berenar un esportista d'elit. És un jove de 24 anys, de Cardona, que es diu Pere Marsinyach. Ell és patinador professional i al llarg de la seva vida ha hagut de fer front a la burla i al menyspreu a l'institut i a la vida en general. Però el seu amor propi i el seu amor al patinatge li van fer néixer un orgull que l'ha portat fins al cim de la seva disciplina esportiva. Avui ha vingut a regalar-nos el seu testimoni i no ens ha deixat indiferents.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  D'armaris, n'hi ha més d'un

  El periodista i escriptor Bruno Bimbi ens ha portat un relat que s'hauria de llegir a les escoles i instituts de tot el món. I que molts heterosexuals adults també l'haurien de tenir i entendre. És l'assaig 'El fin del armario' (Anaconda Editions). En ell, Bimbi explica sense embuts i amb honestedat la vida i miracles de qualsevol homosexual, la seva acceptació i l'acollida per part de la societat en la que segueix ben present l'homofòbia. Però es fixa en tots els llocs del món on ser homosexual encara és un problema seriós o una condemna.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Visibilizar l'amor homosexual és fonamental per combatre l'oblit

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor murcià Jan J. Martí, que ha escrit el què ja anomena 'La trilogía del olvido'. Un compendi de 3 llibres que tenen diferents històries dins. Totes protagonitzades per homes homosexuals. Les ha construït a partir de fotografies antigues en les que hi apareixen parelles d'homes. La seva literatura serà sèrie de televisió gràcies a una productora que ja n'ha comprat els drets.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/02/2020

  Avui hem celebrat el dia de Sant Valentí amb la nostra audiència. I hem berenat amb Jan. J. Martí, un escriptor d'èxit que presenta una trilogia de llibres on ha imaginat històries d'amor homosexual quan no podien mostrar-se lliurement. Hem clavat les faves del divendres, que no són pas tendres, de mà d'en David Cervelló. I hem cridat allò que diem cada divendres de "Que no arribi dilluns!".

 • San Valentín

  PARTICIPA Y CONSIGUE ESTUPENDOS REGALOS

  Enamórate por San Valentín en Onda Cero

  Ya tenemos en marcha en Mas de Uno Ciudad Real el concurso que cada año celebramos por San Valentín para premiar la fidelidad de nuestros oyentes y el amor. Participa enviando un mensaje original de amor al wassap del programa 629 28 93 42 y consigue estupendos regalos. El sorteo lo realizaremos en el magazine Mas de Uno Ciudad Real el 14 de febrero a partir de las 12:30 horas. ¡¡Suerte a todos¡¡ Puedes llevarte Una noche en la suite especial con cava de bienvenida del hotel Santa Cecilia + desayuno buffet + parking, un ramo de rosas de floristeria pife, cheque regalo canjeable que te regala Boxly Ciudad Real, una cesta de productos gourmet de doña Carmen o unas gafas de sol de ópticas 3000,dos décimos del sorteo especial san Valentín de lotería nacional para el día 15 de febrero por cortesía de la administración de loterías Atrapasueños, dos pares de zapatos para quien tu quieras por cortesía de calzados Guadalupe,una fantástica cesta de productos delicatesen de Gloria Bendita, un fabuloso juego de dos pulseras edición especial de 1 de 50 gracias a joyería Serrano, cena para dos personas por cortesía del restaurante torreón de Fuensanta y encuentro romántico para dos personas del hotel Cumbria de Ciudad Real, incluye spa, privado y masaje, hidromasaje con cascada de agua, sauna y baño de vapor, duchas, sillones.

 • Pleno Ayuntamiento de Mérida

  Miércoles 29 de Enero

  Más de Uno Mérida Informativo

  El Ayuntamiento de Mérida ha hecho un balance positivo de Mérida en FITUR. La delegada de Turismo, Pilar Amor, ha destacado que se haya presentado por primera vez un avance de la programación de Emerita Lvdica, se han establecido convenios de varias rutas en bicicleta en la Vía de la Plata y se ha presentado ante turoperadores y periodistas el nuevo material promocional de Mérida que se centra en Emérita Lúdica, Semana Santa, Turismo Familiar y Mérida: Destino Peregrino.

 • tertulia política

  Miércoles 22 de Enero

  Más de Uno Mérida

  Conocemos la opinión de los asuntos de actualidad con los diferentes grupos políticos de la ciudad. No iremos hasta FITUR con Vicente Pozas que entrevista a la delegada de turismo Pilar Amor. Sabremos cómo gestionar los conflictos de los hijos en la entrevista de nuestra compañera Dulce Arribas y hablaremos de deportes con Juan Romero.