Temas

Ajuntament

Día internacional para la Eliminación de la Violencia de Género

¡La violencia no es lo normal!

"La violencia no es lo normal," es el grito unánime de tres mujeres víctimas de la violencia de género. En este amplio reportaje realizado en las instalaciones del Servicio de Acogida Municipal de Palma conocemos las historias de tres mujeres que lograron alejarse de sus respectivos agresores y ahora intentan reconstruir sus vidas. ¡No se pierdan sus testimonios!

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/07/19

Ada Colau i Jaume Collboni pacten el nou govern municipal amb 6 grans àrees. A menys de 24 hore spel ple de constitució de la Diputació de Barcelona, ERC continua pressionant JXC per que trenqui l'acord amb el PSC. I també hem explicat que ja ha passat a disposició judicial el jove de 18 anys acusat d'abusar sexualment d'un nadó de 13 mesos.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’ultimàtum de la plataforma d’afectats pel top manta a l’Ajuntament de Barcelona

La plataforma d’afectats pel top manta de Barcelona reitera l’ultimàtum que ja va presentar a l’Ajuntament fa un any i denuncia que en tot aquest temps cap responsable municipal, ni tècnic ni polític, s’ha posat encara en contacte amb la plataforma per abordar la qüestió. Tenim la resposta del consistori i Mònica Günther entrevista a La Ciutat a Fermín Villar, portaveu de la plataforma.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Quines són les demandes que fa el sector del comerç a l’Ajuntament?

Com s’ha d’afrontar el top manta després de l’informe de PIMEC que posa sobre la taula que l’impacte econòmic és negatiu i el comerç a Barcelona perd 130 milions d’euros? S’han de liberalitzar els horaris del comerç? Aquestes són algunes de les qüestions que fem arribar als representants polítics de les set formacions de l’Ajuntament de Barcelona a la tertúlia política.