Temas

Ajuntament

FINANÇAMENT LOCAL

El Senat ofega econòmicament els Ajuntaments

  • Els 947 municipis catalans es veuran obligats a retallar el pressupost del 2024 per la votació del Senat.
  • Aquest òrgan legislatiu ha votat en contra de la proposta del govern central i obligarà als Ajuntaments a tancar el 2024 estalviant

Ajuntament de Barcelona

Els Comuns reclamen una "gran aliança d'esquerres" a Barcelona

Barcelona en Comú s'ofereix com a crossa de l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, dos dies després de votar la seva investidura. Els Comuns justifiquen el seu suport al PSC per "responsabilitat" i nega pressions de Madrid, mentre que l'independentisme hi veu una nova operació d'Estat.

Negociacions Ajuntament Barcelona

Jaume Collboni pressiona Barcelona en Comú per ser alcalde

L'alcaldable del PSC, Jaume Collboni, ha reclamat "responsabilitat" a Barcelona en Comú perquè votin a favor de la seva candidatura aquest dissabte i evitin que Xavier Trias, de Junts, esdevingui alcalde. "Hem de triar si avancem o retrocedim", ha reblat.

BARCELONA

Colau s'acomiada sense un clar relleu

L’alcaldessa en funcions de Barcelona, Ada Colau, ha acomiadat aquest migdia l’últim ple d’aquest mandat fent constar que no el tornarà a presidir en els propers 4 anys

Actualitat

Reus redueix l'endeutament un 70% en 9 anys

L'Ajuntament de Reus ha reduït l'endeutament municipal en 284 milions d'euros en els darrers nou anys. L'any 2012, el deute del consistori era de 405 milions i l'any 2021 es va tancar amb 121 milions.