Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

MESURES DAVANT LA CRISI SANITÀRIA

Vila-real tanca l'Ajuntament a l'atenció presencial i habilita 12 línies telefòniques per a la ciutadania

Decisió que ha pres l'alcalde, José Benlloch, després de reunir el nucli de la Mesa de coordinació del covid-19 per a adoptar les primeres mesures davant la declaració de l'estat d'alarma.

ondacero.es
  Castellón | 16/03/2020
L'alcalde de Vila-real, José Benlloch.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch. / ONDACERO.ES

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha reunit al nucli de la Mesa de coordinació municipal per la crisi sanitària del covid-19 per a analitzar el Reial decret de declaració d'estat d'alarma en tot el país i prendre les primeres mesures en relació a la situació d'emergència.

El tancament de l'Ajuntament a l'atenció al públic presencial i l'habilitació de 12 línies telefòniques per a poder donar resposta a les necessitats ciutadanes de manera àgil i segura són algunes d'aquestes mesures. El telèfon per a l'atenció ciutadana és el 964547000.

"Després d'analitzar el Reial decret de declaració de l'estat d'alarma, hem decidit que, a partir de demà, l'Ajuntament de Vila-real queda tancat al públic de manera presencial. És a dir, no hi haurà atenció física en les oficines municipals ni en cap dels departaments", explica l'alcalde.

Això sí, "tots els funcionaris locals tenen l'obligació d'acudir als seus llocs de treball, adoptant les mesures oportunes establides per les autoritats sanitàries, com la distància de seguretat o l'ús de desinfectants", detalla Benlloch.