La xocolata substitueix l’oli pel que fa als preus. En els últims mesos, aquest producte s’ha posat pels núvols però com que ningú vol privar-se d’aquesta delícia, la Zaraida Fernández ens porta una versió més econòmica per gaudir de la famosa xocolata de Dubai.
Què necessitem?
-250gr xocolata per fondre
-Una cullerada oli coco
-100gr massa filo
-2 cullerades margarina
-200gr crema lotus
Pas a pas
Per començar a preparar aquesta xocolata del Baix Llobregat el primer que hem de fer és fondre al bany maria o al microones la xocolata amb la cullerada d’oli de coco.
Agafem ¾ parts d’aquesta xocolata desfeta i la posem al fons del motllo que tinguem. Ho deixem 15 minuts a la nevera. Mentre, agafem la massa filo i la tallem en tires finetes per fer una espècie de kataifi, el que li dona el toc cruixent.
Posem les tires en una paella amb margarina i les fregim. Després de passar-les per paper absorbent, les barregem amb la crema lotus i podem la pasta sobre la base de xocolata. Per sobre ho tanquem amb la resta de la xocolata a mode de tapa.
Ho deixem refredar com a mínim 30 minuts a la nevera, ho traiem del motlle i a gaudir!