LA RECEPTA DE LA ZARAIDA

Xocolata del Baix Llobregat

Si us agrada la xocolata de Dubai, tant de moda avui en dia, no us perdeu aquesta versió que ens porta la Zaraida Fernández

Míriam Franch

Barcelona |

La xocolata substitueix l’oli pel que fa als preus. En els últims mesos, aquest producte s’ha posat pels núvols però com que ningú vol privar-se d’aquesta delícia, la Zaraida Fernández ens porta una versió més econòmica per gaudir de la famosa xocolata de Dubai.

Què necessitem?

-250gr xocolata per fondre

-Una cullerada oli coco

-100gr massa filo

-2 cullerades margarina

-200gr crema lotus

Pas a pas

Per començar a preparar aquesta xocolata del Baix Llobregat el primer que hem de fer és fondre al bany maria o al microones la xocolata amb la cullerada d’oli de coco.

Agafem ¾ parts d’aquesta xocolata desfeta i la posem al fons del motllo que tinguem. Ho deixem 15 minuts a la nevera. Mentre, agafem la massa filo i la tallem en tires finetes per fer una espècie de kataifi, el que li dona el toc cruixent.

Posem les tires en una paella amb margarina i les fregim. Després de passar-les per paper absorbent, les barregem amb la crema lotus i podem la pasta sobre la base de xocolata. Per sobre ho tanquem amb la resta de la xocolata a mode de tapa.

Ho deixem refredar com a mínim 30 minuts a la nevera, ho traiem del motlle i a gaudir!