Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.- DV. 19:05 | #LABRUIXOLA

LA BRÚIXOLA amb Robert Calvo

Cada tarda obrim una finestra a l'actualitat. I ho fem amb els que en son protagonistes, que ens visiten a l'estudi. La Brúixola és teatre, és gastronomia, és música, és tecnologia. I és, sobretot, un espai de participació on escoltem les veus del carrer. I completem tot plegat amb el repàs a la informació de la jornada.

ondacero.es
  Barcelona | 02/09/2018
La Brúixola amb Robert Calvo

La Brúixola amb Robert Calvo / ondacero.es

El programa magazín que dirigeix i presenta Robert Calvo, guanya presència a la graella d’Onda Cero Catalunya en aquesta temporada. Des d’ara, es podrà escoltar de 19:00 a 21:00h amb l’altra cara dels personatges famosos, l’actualitat, la participació i les entrevistes de temàtica social com a eix vertebrador de dues hores de ràdio que acompanyen cada vespre als oients de la cadena d’Atresmedia.

La Brúixola amb Robert Calvo

L'ACTUALITAT DEL DIA

La Reforma Horària és un clamor de la classe treballadora

El 97% dels catalans i de les catalanes que estan treballant, considera que cal adoptar mesures per part de les empreses per tal de conciliar la vida laboral i familiar. Ho diu el Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat. Amb aquestes dades, l'Oficina per a la Reforma Horària del Govern accelerarà els treballs amb patronals i sindicats per assolir noves passes endavant en aquest sentit. N'hem parlat amb el seu director Alexis Serra.

La Brúixola amb Robert Calvo

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Merche fa el què li dona la gana

Avui hem berenat amb la cantant Merche, que ens ha presentat el seu darrer treball 'Lo que me da la gana'. Amb ella hem repassat la seva carrera musical, que compta amb grans èxits com 'No me pidas más amor' o 'Abre tu mente'. Diu que és una feminista que creu que cal utilitzar el poder de la música a l'hora de reivindicar.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/09/2019

Aquest dilluns hem començat una nova temporada radiofònica amb mitja hora més de programa. Hem entrevistat el director de l'Oficina per a la Reforma Horària, Alexis Serra, amb qui hem parlat de la conciliació laboral i familiar. Amb Juli Gendrau, director del SCT, hem abordat les dades de sinistralitat a les carreteres. Ens ha visitat per a berenar la cantant Merche, que ens ha portat el seu nou senzill. L'Adriana Díaz ens ha portat a la mostra de cinema de Venècia i la Georgina Boixereu ens ha portat a fer un passeig per la vida de Pepe Rubianes. La informació del dia ha arribat de la mà de Laura Pons.

Logotipo Onda Cero

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Hem de cuidar més als avis

La fundació ‘Amics de la Gent Gran’ acompanya a totes aquelles persones grans que se senten soles. Especialment a l’estiu, quan fan projectes per a engrescar-los a fer noves activitats. N’hem parlat amb el director de l’entitat, Albert Quílez, i una de les voluntàries, Reyes Carla.

Logotipo Onda Cero

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 26/07/2019

En el dia dels avis berenem amb el director dels ‘Amics de la Gent Gran’, Albert Quílez, i una de les moltes voluntàries de la fundació, la Reyes Carla. Sabrem l’última hora de la vaga convocada a l’Aeroport del Prat i parlarem sobre els drets dels viatgers. I acabarem parlant de música amb Marta Lozano.

Logotipo Onda Cero

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Peter Pan existeix!

A principis del segle XX Londres estrenava l’exitosa obra “Peter Pan”... però què passava a milers de quilòmetres d’allà? Ho podeu descobrir al Teatre Maldà de dilluns a divendres a les 20:30 hores a l’obra de teatre “Peter Pan”.

Logotipo Onda Cero

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 25/07/2019

Berenem amb el director i una de les actrius de l’obra “Peter Pan” que es representa al Teatre Maldà aquest mes d’Agost. Parlem sobre els problemes que afronta la Catalunya Rural amb la creixent despoblació que hi ha. I acabem el programa de forma molt refrescant... amb els millors gelats de Barcelona!

Logotipo Onda Cero

TECNOLOGIA A LA BRÚIXOLA

Google ens espia!

Amb la Marta Lozano analitzem la notícia tecnològica de la setmana, i és que Google ha acceptat que espia o escolta als seus usuaris. Concretament diuen escoltar el 0,2 per cent de les converses que es mantenen amb el seu assistent virtual.