Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DL.- DV. 19:05 | #LABRUIXOLA

LA BRÚIXOLA amb Robert Calvo

Cada tarda obrim una finestra a l'actualitat. I ho fem amb els que en son protagonistes, que ens visiten a l'estudi. La Brúixola és teatre, és gastronomia, és música, és tecnologia. I és, sobretot, un espai de participació on escoltem les veus del carrer. I completem tot plegat amb el repàs a la informació de la jornada.

ondacero.es
  Barcelona | 02/09/2018
La Brúixola amb Robert Calvo

La Brúixola amb Robert Calvo / ondacero.es

Nou enfoc a La Brúixola

Robert Calvo reformula en aquesta temporada La Brúixola per dividirla en dos trams. El primer, de 19:05 a 20:00h, seguirà apostant per l’actualitat però des d’un punt de vista social i d’interès ciutadà. El seu presentador destaca que “cada tarda obrim una finestra a l'actualitat, que és el que més interessa l’audiència. I ho fem amb els que en son protagonistes, que ens visiten a l'estudi. La Brúixola és teatre, és gastronomia, és música, és tecnologia. I és, sobretot, un espai de participació on escoltem les veus del carrer. I completem tot plegat amb el repàs a la informació de la jornada”. I el segon (20:30 – 21:00h), amb el repàs de l’actualitat i la tertúlia política dels dijous.

La Brúixola amb Robert Calvo

TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

La tecnologia és una aliada contra el racisme

Avui hem parlat amb uns joves catalans que han estat guardonats per haver elaborat un projecte web amb finalitats socials. Es tracta del web racisme.cat, a través del qual es pretén conscienciar a la ciutadania sobre el què viuen les persones que pateixen aquesta xacra. Ho fa amb un simulador d'algunes de les situacions més, malauradament, habituals.

La Brúixola amb Robert Calvo

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

La televisió és una finestra oberta al món que ens retrata

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola el periodista Borja Terán, crític de televisió i col·laborador de 'Julia en la Onda'. Hem berenat amb ell mentre ens ha desgranat els detalls del seu darrer llibre 'TELE.', en el que fa un retrat dels ingredients principals per poder fer bons programes i bones sèries. Júlia Otero, María Teresa Campos, Rosa Maria Sardà, entre altres, són protagonistes d'aquesta obra de Terán.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/05/2019

Avui hem dedicat el programa a la tele, perquè ens ha visitat el crític Borja Terán, que ens ha presentat el seu nou llibre 'TELE.' on repassa els ingredients bàsics per a confeccionar bons programes i sèries. A més, hem parlat d'una nova eina tecnològica que pretén ajudar a combatre el racisme. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia i hem glossat la figura d'Eduard Punset, que ens ha deixat aquest dimecres als 82 anys.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/05/2019

Avui hem dedicat el programa a parlar de 'El camino de Santiago', amb motiu de la visita de la periodista Isabel San Sebastián, que ha berenat amb nosaltres i ens ha presentat el seu llibre 'La Peregrina'. A més, ha vingut en Miguel Cáceres per portar-nos les històries sobre la gent gran de Catalunya. Hem parlat del nou decret sobre els lloguers que ha aprovat el Govern amb els promotors immobiliaris. I hem fet el relat de l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

La Brúixola amb Robert Calvo

LA GRAN BRÚIXOLA

La gent gran s'endinsa al món del cel·luloide

Avui en Miguel Cáceres ens ha explicat com serà el certamen cinematogràfic que se celebrarà aquest mes de juny a Barcelona. Es tracta del Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran 'La gran pantalla', que es desenvoluparà als Cinemes Girona del 6 al 9 de juny.

La Brúixola amb Robert Calvo

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Isabel San Sebastián ens porta al primer 'Camino de Santiago'

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola la periodista Isabel San Sebastián, que ens ha presentat el seu llibre 'La Peregrina', en el que relata la història d'Alana de Coaña, la protagonista del seu anterior llibre i amb el que torna al lector als temps de l'origen del Camino de Santiago. És una novela històrica amb una part de ficció que atraparà als lectors des del primer moment.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/05/2019

Avui hem preguntat a l'audiència si s'ha llevat a alguna hora intempestiva per veure alguna cosa a la televisió o per fer alguna cosa extranya. Ho hem consultat a les persones que ens escolten amb motiu de l'emissió, aquesta matinada, del darrer capítol de Joc de Trons. Hem berenat amb la cantant Maria Toledo, que ens ha portat el seu nou disc. L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre i amb en Marc Navarro hem fet el repàs a l'actualitat del dia.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/05/2019

Avui hem dedicat el programa al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, i hem berenat amb un activista de la causa, amb en José Cuadrado, que ens ha presentat el seu llibre 'Menos drama y más banana'. Hem parlat també del Festival de Eurovisión 2019, que arriba aquest dissabte a la final. I hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Gabriel Figueredo.