Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Teatre Poliorama

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/01/2020

  Avui hem celebrat el Dia Internacional del Croissant preguntant a l'audiència de què farcirien un d'aquests dolços d'origen vienès i d'adopció francesa. Ens ha visitat per a berenar Paco Mir, que després de la vida a Tricicle, segueix amb la seva tasca de director teatral. Hem celebrat l'Any Nou Xinès al 'Dijous, paella' i hem repassat i analitzat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'humor i la comèdia eren més lliures temps enrere

  Avui ha vingut a berenar a #LaBrúixola l'artista Jose Corbacho, que ens ha citat cada divendres a les 11 de la nit al Teatre Poliorama de Barcelona per dir-nos que 'Ante todo mucha calma', que aquest és el títol del seu monòleg. A més, amb ell hem repassat altres moments de la seva carrera, com el seu temps a La Cubana, al programa Homozapping o bé al cinema. Dins seu hi viuen Garci i el Pato Donald junts. Molt fort!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Paco Mir reviu 'la Colometa' a una nova plaça del Diamant

  L'actor català ja fa molt de temps que intenta fer-se un lloc en l'univers dels directors. I ho està aconseguint. Va rellegir 'La plaça del Diamant' fa un temps al Teatre Victòria amb gran èxit. I ara seguirà mostrant la seva creació durant un mes al Teatre Poliorama. Ens han visitat les dues actrius que donen vida a la Natàlia, que la representen en diferents moments dela vida.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Les relacions entre mares i filles poden ser una tragicomèdia

  Avui han vingut a berenar al programa les actrius Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen l'obra 'De mares i filles' al Teatre Poliorama de Barcelona. Totes dues, mare i filla, passen revista a la vida després de 5 anys separades i just abans que la mare perdi la vida per culpa d'una malaltia. Totes dues tenen moments dramàtics però també moments molt còmics.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/07/2019

  Avui hem celebrat amb l'audiència el dia dels petons a La Brúixola, i hem preguntat a qui farien un petó de cine les persones que ens escolten. Hem berenat amb la Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen al Teatre Poliorama de Barcelona 'De mares i filles'. A més hem repassat els millors whatsapps de la setmana amb la Marta Lozano. Les notícies del dia han vingut de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/05/2019

  Avui hem berenat amb dos pallasos que es posaran sobre les taules del Teatre Poliorama de Barcelona d'aquí a uns dies. Són Práxedes Nieto i Victor Carretero, que represeten l'obra 'Justo a tiempo'. A més, hem rebut a l'estudi en Miguel Cáceres, que ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. Avui, fixant-nos en un grup de persones de la tercera edat de Barcelona que s'han endinsat en el món del periodisme. Hem anat fins a Port Aventura per conèixer la darrera proposta solidària del parc i hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  El temps és una cosa massa preuada com per perdre'l

  Avui han vingut a l'estudi de La Brúixola dos homes que des de fa anys es converteixen en pallasos quan arriben a un teatre. A partir del dia 16 de maig es posaran sobre les taules del Teatre Poliorama de Barcelona. Són Práxedes Nieto i Victor Carretero, que represeten l'obra 'Justo a tiempo', una història en forma de conferència que ens permetrà reflexionar sobre la gestió del temps però sense parar de riure.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Homes, dones i una illa deserta

  Avui hem berenat amb Laura Aubert i Marta Pérez, actrius de 'La Tendresa', una obra de teatre on hi apareix una illa deserta. Una reina i les seves filles acaben en aquesta illa fugint dels homes, als que no suporten. I què troben en aquesta illa? Doncs tres homes. Un per a cada una. Aquesta és una comèdia amb molt d'amor i disbauxa.