Temas

Teatre Poliorama

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 30/01/2020

Avui hem celebrat el Dia Internacional del Croissant preguntant a l'audiència de què farcirien un d'aquests dolços d'origen vienès i d'adopció francesa. Ens ha visitat per a berenar Paco Mir, que després de la vida a Tricicle, segueix amb la seva tasca de director teatral. Hem celebrat l'Any Nou Xinès al 'Dijous, paella' i hem repassat i analitzat l'actualitat del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Maremar posa música a un drama que sacseja consciències

Dagoll Dagom torna a portar el musical Maremar al Teatre Poliorama de Barcelona. El musical està basat en l'obra de Lluís Lach i combina cançó, dansa i text. Adapta Pèricles, el Príncep de Tir, de Shakespeare. Avui hem berenat amb la productora executiva de Dagoll Dagom, Anna Rosa Cisquella, amb la que hem parlat d'aquesta obra.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'humor i la comèdia eren més lliures temps enrere

Avui ha vingut a berenar a #LaBrúixola l'artista Jose Corbacho, que ens ha citat cada divendres a les 11 de la nit al Teatre Poliorama de Barcelona per dir-nos que 'Ante todo mucha calma', que aquest és el títol del seu monòleg. A més, amb ell hem repassat altres moments de la seva carrera, com el seu temps a La Cubana, al programa Homozapping o bé al cinema. Dins seu hi viuen Garci i el Pato Donald junts. Molt fort!

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Paco Mir reviu 'la Colometa' a una nova plaça del Diamant

L'actor català ja fa molt de temps que intenta fer-se un lloc en l'univers dels directors. I ho està aconseguint. Va rellegir 'La plaça del Diamant' fa un temps al Teatre Victòria amb gran èxit. I ara seguirà mostrant la seva creació durant un mes al Teatre Poliorama. Ens han visitat les dues actrius que donen vida a la Natàlia, que la representen en diferents moments dela vida.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Les relacions entre mares i filles poden ser una tragicomèdia

Avui han vingut a berenar al programa les actrius Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen l'obra 'De mares i filles' al Teatre Poliorama de Barcelona. Totes dues, mare i filla, passen revista a la vida després de 5 anys separades i just abans que la mare perdi la vida per culpa d'una malaltia. Totes dues tenen moments dramàtics però també moments molt còmics.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/07/2019

Avui hem celebrat amb l'audiència el dia dels petons a La Brúixola, i hem preguntat a qui farien un petó de cine les persones que ens escolten. Hem berenat amb la Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen al Teatre Poliorama de Barcelona 'De mares i filles'. A més hem repassat els millors whatsapps de la setmana amb la Marta Lozano. Les notícies del dia han vingut de la mà de Marc Navarro.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El temps és una cosa massa preuada com per perdre'l

Avui han vingut a l'estudi de La Brúixola dos homes que des de fa anys es converteixen en pallasos quan arriben a un teatre. A partir del dia 16 de maig es posaran sobre les taules del Teatre Poliorama de Barcelona. Són Práxedes Nieto i Victor Carretero, que represeten l'obra 'Justo a tiempo', una història en forma de conferència que ens permetrà reflexionar sobre la gestió del temps però sense parar de riure.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/05/2019

Avui hem berenat amb dos pallasos que es posaran sobre les taules del Teatre Poliorama de Barcelona d'aquí a uns dies. Són Práxedes Nieto i Victor Carretero, que represeten l'obra 'Justo a tiempo'. A més, hem rebut a l'estudi en Miguel Cáceres, que ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. Avui, fixant-nos en un grup de persones de la tercera edat de Barcelona que s'han endinsat en el món del periodisme. Hem anat fins a Port Aventura per conèixer la darrera proposta solidària del parc i hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Crímen y Telón, la recomanació teatral de Jordi Folck

Mònica Günther i Josep Puig viatgen amb Jordi Folck fins el teatre Poliorama on aquests dies es peresenta Crimen y Telón, una obra satírica sobre l’estat de la cultura al nostre país. A més, ens visiten tres dels actors i músics de l’obra: Juan Cañas, Miguel Magdalena i Daniel Rovalher.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Homes, dones i una illa deserta

Avui hem berenat amb Laura Aubert i Marta Pérez, actrius de 'La Tendresa', una obra de teatre on hi apareix una illa deserta. Una reina i les seves filles acaben en aquesta illa fugint dels homes, als que no suporten. I què troben en aquesta illa? Doncs tres homes. Un per a cada una. Aquesta és una comèdia amb molt d'amor i disbauxa.