Temas

RACC

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El RACC considera poc segures les mesures de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona en el desconfinament

Alba Rey, cap d’estudis de mobilitat del RACC, en una entrevista a La Ciutat amb Mònica Günther ha afirmat que les mesures provisionals que ha aplicat l’Ajuntament de Barcelona a l’espai públic per garantir la mobilitat sostenible i els desplaçaments dels vianants durant el desconfinament són “poc segures”. Segons Rey, “caldria segregar el transit rodat dels vianants i les bicicletes mitjançant barreres físiques per tal de garantir-ne la seva seguretat”.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/11/2019

Avui hem berenat amb Lucía Martínez i Aitor Sánchez, que ens han presentat la seva guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). Hem entrevistat Alba Rey, coordinadora d'estudis del RACC i també Xavier Torra, director de marca de Roca. Hem explicat l'actualitat d'aquest Dia Universal del Nen, que hem celebrat amb l'audiència. En Lluís Soler ens ha portat els concerts marcats a l'agenda per als propers dies.

LES NOTCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brixola 04/07/2018

Oriol Junqueras, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart i Raúl Romeva ja són a la presó de Lledoners al Bages on passaran la primera nit a Catalunya. Poc després han arribat al centre penitenciari de Puig de les Basses l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l’exconsellera Dolors Bassa. Avui també hem explicat l’arribada dels 60 refugiats de l’Open Arms al port de Barcelona. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.