Temas

Pirineu Lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica i dades d'atur del mes de març. Balanç de la Setmana Santa a la província de Lleida, amb el final de la temporada d'esquí i els bons registres d'ocupació hotelera i les activitats a l'aire lliure. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Es mantenen les restriccions per Setmana Santa alhora que augmenta la mobilitat. Al Pirineu de Lleida es preveu una ocupació turística superior al 80 per cent, ho explica Juli Alegre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Torna a Lleida la mostra Dinosaurs Tour. Obrim una finestra al món per viajar al cor d'Europa amb Joan Ramon Zaballos, que ens parla dels atractius de Bèlgica i Luxemburg. Actualitat del món audiovisual i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Balanç del primer cap de setmana amb aixecament del confinament comarcal, amb molt bona assistència a les pistes d'esquí del Pirineu de Lleida, ens ho explica Gemma Tost, directora comercial d'Espot i Port Ainé. Actualitat esportiva amb David Bachiller i coneixem el músic Bruno De Fabriziis que ens presenta el seu projecte Mama Dousha amb la publicació del disc "Dos peces de fruita". L'agenda cultural.

Dijous

La Ciutat Lleida 05/12/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Previsions turístiques del Pont amb totes les estacions a punt. Petits plaers, la Marta Romera ens dona consells per prevenir refredats. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago. Agenda del dia i pel cap de setmana a Lleida i comarques.

Dimarts

La Ciutat Lleida 09/01/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç temporada Nadal al Pirineu de Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dijous

La Ciutat Lleida 24/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Joan Saura del Gran Recapte d'Aliments, les novetats de les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida i l'actualitat de la tele amb Miki de Santiago.