Temas

Paeria

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'actualitat en referència als municipis on el Govern preveu instaurar el toc de queda, que a la provínica de Lleida afecta a la Seu d'Urgell, Tremp, Solsona i Alpicat. Crisi al tripartit de la Paeria, amb la decisió de l'alcalde Miquel Pueyo de destituir Sergi Talamonte com a tercer tinent d'alcalde i creuament de declaracions. Petits plaers amb la Marta Romera, actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i agenda cultural.

ENTREVISTA MONTSE PIFARRÉ, REGIDORA SALUT AJUNTAMENT DE LLEIDA

“És complicat fer tocs de queda per municipis, els pot estigmatitzar i no sabem si seria efectiu, sempre pots anar al poble del costat”

El Govern de la Generalitat està estudiant implantar tocs de queda que s’instaurarien als municipis amb més incidència de covid, una mesura que ajudaria a restringir accessos nocturns per evitar aglomeracions i botellons en aquelles zones on la pandèmia està descontrolada però que tampoc se sap si realment seria efectiva. En declaracions a La Ciutat Lleida, la regidora de Salut de la Paeria Montse Pifarré ha dit que “és molt complicat fer tocs de queda quirúrgics, primer per l’estigmatització que suposa, i que a Lleida vam patir l’estiu passat, i d’altra banda perquè sempre es pot anar al poble del costat”.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El departament de Salut anuncia l'obertura del calendari de vacunació a la franja de 35 a 39 anys i avalua des d'Alcarràs la campanya de vacunació i la situació epidemiològica. Entrevista amb Noemí Cierco, tècnica de Joventut de la Paeria que ens parla de les activitats previstes per aquest estiu per als joves de la ciutat. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Nova Zelanda amb Joan Ramon Zaballos. L'actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

ACTIVITATS ESPORTIVES, DE NATURA I TECNOLÒGIQUES PER A LA FRANJA 16-25 ANYS

Més d'una vintena de propostes gratuïtes aquest estiu per als joves de Lleida

El departament de Joventut de l'Ajuntament de Lleida ha obert les inscripcions per a incriure's a més d'una vintena de propostes i activitats adreçada als joves d'entre 13 i 25 anys per fer durant els mesos de juliol i agost a la ciutat. La programació, que compta amb la participació de diverses entitats i associacions juvenils de la ciutat, compta amb cursos de natura, esports i tecnologia entre d'altres. Ens ho explica a La Ciutat Lleida Noemí Cierco, tècnica de Joventut a la Paeria.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Comentem qüestions d'actualitat de Lleida amb el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de la Paeria de Lleida, Toni Postius. Petits plaers i aliments de tardor amb la Marta Romera i en Miki de Santiago ens porta l'espai de sèries, televisió i cinema. L'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb el regidor de Joventut i Festes de la Paeria, Ignasi Amor per parlar de les Festes de Tardor de Lleida. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Londres amb Joan Ramon Zaballos. En Miki de Santiago ens apropa les notícies de la televisió, sèries i cinema i donem un cop d'ull a l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/07/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'actualitat de Lleida i comarques en referència als nous contagis. Entrevista amb el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de la Paeria Toni Postius. La Marta Romera ens parla sobre els tipus de cremes solars que hi ha i agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Parlem de quina és la realitat als centres d'estètica. Radiografia de la ciutat de Lleida després de 8 setmanes de confinament, que comentem amb Toni Postius, 1r tiinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Lleida. Reflexions confinades sobre el sector de la restauració amb Gabriel Jové i agenda cultural online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida, els oïents ens expliquen moments de felicitat malgrat el confinament. Parlem de la Xarxa de Solidaritat de la Paeria amb el regidor Ignasi Amor. Agenda virtual de confirnament amb Laura Dejuán, administradora del bloc Roc en acció i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la Jornada Dones i Emprenedoria que es farà aquest dijous en el marc dels actes del #8M. En parlem amb Maria Ruiz, tècnica de GlobaLleida, Silvia Puertas, cap de la unitat tècnica de Politiques d'Igualtat de la Regidoria d'Educacio, Cooperacio, Drets Civils i Feminismes de la Paeria. També amb les emprenedores Rosa Prats, Remei Capitan i Ester Gasol. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural de Lleida i comarques.