miquel pueyo

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

31/05/2023 10:09

La Ciutat Lleida 30/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de l'actualitat amb les primeres conseqüències pels resultats electorals a Lleida amb les renúncies de Miquel Pueyo i Toni Postius, que no recolliran l'acta el 17 de juny. Continuem amb l'espai Economix, per conèixer el programa de formació i consolidació d'empreses Impulsa't, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

POLÍTICA MUNICIPAL

30/05/2023 13:46

Miquel Pueyo i Toni Postius abandonen la Paeria per la desfeta electoral a Lleida

Primeres conseqüències de la desfeta electoral del bloc independentista a l’Ajuntament de Lleida. L’actual alcalde en funcions Miquel Pueyo d’Esquerra, i el primer tinent d’alcalde en funcions, Toni Postius, de Junts abandonen la política municipal pels mals resultats obtinguts a Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

24/05/2023 08:38

La Ciutat Lleida 23/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya amb l'actual alcalde de Lleida i candidat d'Esquerra Republicana a la reelecció, Miquel Pueyo. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, que avui ens proposa menú de campanya, adjudicat el plat més adient a cada candidat i candidata de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA. MUNICIPALS 2023

23/05/2023 13:39

Miquel Pueyo: "El 28-M s'ha de decidir si es torna enrere o es vol continuar prement l'accelerador perquè el canvi no s'aturi"

Diari de campanya a La Ciutat Lleida amb les entrevistes als candidats i candidates a l'alcaldia de Lleida a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Entrevista amb Miquel Pueyo, actual alcalde i candidat a la reelecció per part d'Esquerra Republicana. Balanç de mandat, posant el focus en projectes com el Pla de l'Estació o el polígon de Torreblanca-QuatrePilans, la gestió de l'Equipament Comunitari de Múltiples Usos al barri de Pardinyes, les millores que necessita la recollida porta a porta o la promoció de comerç local, a més dels projectes de futur, com la creació d'un nou barri que uneixi la Bordeta i Cappont, una biblioteca a la Mariola, o una pista coberta a l'antiga estació d'autobusos. Tot plegat, segons els pactes i acords que deixin els resultats electorals.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

30/11/2022 13:21

La Ciutat Lleida 29/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, fent repàs a la conferència anual del Col·legi de Periodistes de Lleida amb la participació de l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Espai d'Economix, on avui fem balanç de la primera edició de la formació Impulsa't en que hi han participat una vintena d'empreses del territori. Seguim amb l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

01/12/2021 14:59

La Ciutat Lleida 01/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Lleida està d'actualitat davant la possibilitat d'acollir la fàbrica de bateries, aquesta és una de les qüestions més destacades que ha comentat l'alcalde Miquel Pueyo en el marc de la conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar per correu electrònic i als telèfons del directe. Parlem amb Joan Ramon González sobre el carrer Virginia Wolf, anteriorment Alcalde Montaña i acabem el programa repassant l'agenda cultural.

ENTREVISTA A LA CIUTAT LLEIDA AL PAER EN CAP DE LA PAERIA, MIQUEL PUEYO

16/09/2021 19:20

Pueyo es mostra a favor de reobrir l'oci nocturn per reduir els botellons i del certficat covid per a la restauració

Comença el curs polític i a Lleida ho fa superant l'equador del mandat. Queda menys pel maig de 2023 i es comença a notar en l'ambient. A la ciutat de Lleida arrenca un curs en què el govern municipal passa de tripartit a binomi. En parlem a La Ciutat Lleida amb el paer en cap Miquel Pueyo, que també es marca com a repte la recuperació econòmica en el context pandèmia. I precisament en aquest context i amb l'inici del curs escolar, també han tornat els botellons a la canalització del riu Segre, al barri de Cappont. Només dimarts a la nit, la Guàrdia Urbana va imposar 27 sancions per consum d'alcohol a la via pública i en opinió de Pueyo, "la reobertura de l'oci nocturn atenuaria, en part, la tendència a l'alça dels botellons". També s'ha mostrat partidari de "poder demanar el certificat covid per entrar a un resntaruant", unes mesures que afirma, "donarien oxigen a la restauració i l'oci nocturn".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

16/09/2021 14:57

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

16/09/2021 14:57

La Ciutat Lleida 16/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem el curs escolar i polític a Lleida i ho fem entrevistant al paer en cap de l'Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo, amb qui comentem alguns dels reptes de ciutat pendents per al que resta de mandat. Obrim una secció dedicada a les famílies i la criança amb l'Eva Juncà. Repassem l'actualitat audiovisual i del cinema amb Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

FESTES DE MAIG

12/05/2021 12:14

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

04/03/2021 14:51

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.