Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

miquel pueyo

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 04/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Petits plaers, hàbils saludables alimentaris amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/05/2019

  Avui hem dedicat el programa al fotoperiodisme. Per això hem convidat a Sílvia Omedes. Ella és la dona encarregada de portar a Barcelona, a través de la Fundació Photographic Social Vision, la mostra World Press Photo. També hem preguntat a l'audiència per les imatges que més recorden. Hem parlat de teatre amb la Cristina Verdón i al tram informatiu hem explicat totes les reaccions del dia després de les eleccions municipals i europees. Hem entrevistat a l'home que es convertirà en Paer en Cap de Lleida, Miquel Pueyo; i al candidat a la reelecció a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts 21/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de Campanya, entrevista amb Miquel Pueyo, cap de llista d'ERC a l'alcaldia de Lleida. 26M al territori, Balaguer. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 24/05/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, entrevista amb Miquel Pueyo, elegit alcaldable d'ERC a les eleccions municipals de 2019 a la Paeria. Parlem de l'Aplec del Caragol amb Ferran Pèrdrix, president de la Fecoll i totes les notícies de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.