Temas

miquel pueyo

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, fent repàs a la conferència anual del Col·legi de Periodistes de Lleida amb la participació de l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Espai d'Economix, on avui fem balanç de la primera edició de la formació Impulsa't en que hi han participat una vintena d'empreses del territori. Seguim amb l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Lleida està d'actualitat davant la possibilitat d'acollir la fàbrica de bateries, aquesta és una de les qüestions més destacades que ha comentat l'alcalde Miquel Pueyo en el marc de la conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar per correu electrònic i als telèfons del directe. Parlem amb Joan Ramon González sobre el carrer Virginia Wolf, anteriorment Alcalde Montaña i acabem el programa repassant l'agenda cultural.

ENTREVISTA A LA CIUTAT LLEIDA AL PAER EN CAP DE LA PAERIA, MIQUEL PUEYO

Pueyo es mostra a favor de reobrir l'oci nocturn per reduir els botellons i del certficat covid per a la restauració

Comença el curs polític i a Lleida ho fa superant l'equador del mandat. Queda menys pel maig de 2023 i es comença a notar en l'ambient. A la ciutat de Lleida arrenca un curs en què el govern municipal passa de tripartit a binomi. En parlem a La Ciutat Lleida amb el paer en cap Miquel Pueyo, que també es marca com a repte la recuperació econòmica en el context pandèmia. I precisament en aquest context i amb l'inici del curs escolar, també han tornat els botellons a la canalització del riu Segre, al barri de Cappont. Només dimarts a la nit, la Guàrdia Urbana va imposar 27 sancions per consum d'alcohol a la via pública i en opinió de Pueyo, "la reobertura de l'oci nocturn atenuaria, en part, la tendència a l'alça dels botellons". També s'ha mostrat partidari de "poder demanar el certificat covid per entrar a un resntaruant", unes mesures que afirma, "donarien oxigen a la restauració i l'oci nocturn".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem el curs escolar i polític a Lleida i ho fem entrevistant al paer en cap de l'Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo, amb qui comentem alguns dels reptes de ciutat pendents per al que resta de mandat. Obrim una secció dedicada a les famílies i la criança amb l'Eva Juncà. Repassem l'actualitat audiovisual i del cinema amb Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

FESTES DE MAIG

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'actualitat de la ciutat de Lleida amb l'alcalde Miquel Pueyo, amb qui parlem de la desescalada de la regió sanitària de Lleida, de la gestió sobre els temporers que venen a treballar a la campanya de la fruita, entre altres qüestions. Reflexions als Petits Plaers que ens porta la Marta Romera i agenda en línia.

Dijous

La Ciutat Lleida 04/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Petits plaers, hàbils saludables alimentaris amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Miquel Pueyo trenca l'hegemonia socialista de 40 anys a Lleida

Aquest dilluns hem repassat els resultats que ens deixen aquestes eleccions muncipals del 26M a Catalunya. I hem entrevistat Miquel Pueyo, que sent candidat d'Esquerra, es convertirà en nou Paer en Cap de La Paeria. En aquesta entrevista ha promès dues coses immediates: aixecar catifes i fer auditories en allò necessari.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/05/2019

Avui hem dedicat el programa al fotoperiodisme. Per això hem convidat a Sílvia Omedes. Ella és la dona encarregada de portar a Barcelona, a través de la Fundació Photographic Social Vision, la mostra World Press Photo. També hem preguntat a l'audiència per les imatges que més recorden. Hem parlat de teatre amb la Cristina Verdón i al tram informatiu hem explicat totes les reaccions del dia després de les eleccions municipals i europees. Hem entrevistat a l'home que es convertirà en Paer en Cap de Lleida, Miquel Pueyo; i al candidat a la reelecció a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.