Temas

Menú

DIJOUS, PAELLA

Barcelona transforma el Passeig de Gràcia en una avinguda gourmet

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a #LaBrúixola a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Una de les que està per arribar és la transformació, per uns dies, del Passeig de Gràcia de Barcelona en una avinguda de la gastronomia, on es podran degustar els plats dels millors xefs de tota Espanya a un preu econòmic. Hem parlat amb un d'aquests professionals dels fogons.

NUTRICIÓN

Adriana Fernández: "La actitud lo es todo"

Nuestra experta en nutrición, Adriana Fernández, nos trae las claves para planificar un menú semanal: buscar recetas online que nos entren por la vista, dividir la comida que hacemos en porciones diarias, aprovechar una misma elaboración para diferentes platos...

Onda Cero Pontevedra

Pontevedra en la Onda (20-07-2018)

Como cada venres, comezamos repasando a actualidade do día e da semana. Escoitamos o que A RÚA RESPONDE sobre o transporte público na cidade de Pontevedra. Abrimos unha nova edición de ENREDADOS con Javier Arnau e buscamos a predicción do tempo de praia en praia. Rematamos o programa marcando unha completa axenda cultural e festiva para desfrutar da fin de semana

Onda Cero Pontevedra

Pontevedra en la Onda (31-01-2017)

Comezamos co habitual repaso da actualidade local e comarcal e coa predicción metereolóxica para as vindeiras horas. No almorzo informativo de hoxe desde A DEVESA o protagonismo é para o Concello de Caldas de Reis co seu alcalde como convidado, Juan Manuel Rey. Como cada martes, enriquecemos as nosas bibliotecas particulares con novas recomendacións CRONOPIOS.