Temas

Lluis Companys

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem amb la regidora de Feminismes de la Paeria Sandra Castro sobre la projecció del documental "Hijas de Cynisca", una de les activitats que promou Esport Femení Lleida. Jesús Brufal ens parla de Lluís Companys en el 80è aniversari del seu afusellament i l'agenda del dia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Un mocador que va viatjar a l’exili

Xavi Casinos visita La Ciutat de Mònica Günther per parlar del secret d’un mocador molt especial relacionat amb Lluis Companys.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

L'Estatut de Núria ens porta a fer un viatge fins al 1932

Catalunya és un lloc on sembla que la història és cíclica, que es repeteix. Avui hem viatjat fins a 1932 per saber com es va gestar l'Estatut d'Autonomia de Catalunya d'aquell moment, també conegut com a l'Estatut de Núria. Hem escoltat Macià i Companys, també hem sabut com va reaccionar el Govern de l'Estat. I hem patit un petit 'déjà vu'.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/12/18

El consell de ministres ha aprovat el canvi de nom de l’aeroport del Prat pel de Josep Tarradellas i també el rebuig a la condemna a mort de Lluís Companys. Tot això enmig de talls de carreteres per part dels CDRs i l’enfrontament entre radicals i els mossos d’esquadra