Temas

LA PORTADA

LA PORTADA, AMB PABLO ALCARAZ

LA PORTADA 22/07/2022

Parlem amb Pere Cardona, divulgador històric i autor del llibre "Osos, átomos y espías. Historias sorprendentes de la Guerra Fría". Robert Calvo ens porta la història que hi ha al darrere de la cançó "YMCA". Visitem el Vendrell, per anar fins al Museu Pau Casals. Recomanem sèries, lectures i pel·lícules per aquest estiu amb els membres de "La Tertulieta" i viatgem en el temps per recuperar els berenars de La Brúixola.

LA PORTADA, AMB PABLO ALCARAZ

LA PORTADA 21/07/2022

Parlem amb José Corbacho de música i amor i de l'espectacle "Love, Love, Love". Robert Calvo ens porta la història que hi ha al darrere de la cançó de José Luis Perales, "¿Y cómo es él?". Visitem la Casa Navàs a Reus, exemple d'edifici modernista. Recomanem sèries, lectures i pel·lícules per aquest estiu amb els membres de "La Tertulieta" i viatgem en el temps per recuperar els berenars de La Brúixola.

LA PORTADA, AMB PABLO ALCARAZ

LA PORTADA 20/07/2022

Parlem amb el guionista Arnau Vilaró, al darrere del guió i la història de la pel·lícula "Alcarràs". Robert Calvo ens porta un dels boleros més reconeguts i versionats, "La historia de un amor". Visitem el centre Picasso d'Horta de Sant Joan per descobrir el vincle entre l'artista i aquest municipi de la Terra Alta. Recomanem sèries, lectures i pel·lícules per aquest estiu amb els membres de "La Tertulieta" i viatgem en el temps per recuperar els berenars de La Brúixola.

LA PORTADA, AMB PABLO ALCARAZ

LA PORTADA 19/07/2022

Parlem amb el periodista i escriptor, Máximo Huerta, del seu llibre "Adiós, pequeño". Robert Calvo ens porta la història que hi ha al darrere de la cançó "La flor de la canela". Visitem la Seu Vella de Lleida amb una persona que hi va viure 12 anys, Josep Varela. Recomanem sèries, lectures i pel·lícules per aquest estiu amb els membres de "La Tertulieta" i viatgem en el temps per recuperar els berenars de La Brúixola.

LA PORTADA, AMB PABLO ALCARAZ

LA PORTADA 18/07/2022

Parlem amb l'escriptor Manel Loureiro, autor del llibre "La ladrona de huesos". Robert Calvo ens porta la història que hi ha al darrere de la cançó "Fernando" del grup ABBA. Visitem la casa de Dalí a Portlligat i el Castell de Púbol amb la directora dels museus Dalí, Montse Aguer. Recomanem sèries, lectures i pel·lícules per aquest estiu amb els membres de "La Tertulieta" i viatgem en el temps per recuperar els berenars de La Brúixola.

LA PORTADA, AMB PABLO ALCARAZ

LA PORTADA 13/07/2022

Parlem amb un dels majors experts en internet i cultura digital, Genís Roca. Robert Calvo ens porta la història que hi ha al darrere de la cançó "Alfonsina y el mar". Visitem la Casa Museu Verdaguer, a Folgueroles. Recomanem sèries, lectures i pel·lícules per aquest estiu amb els membres de "La Tertulieta" i viatgen en el temps per recuperar els berenars de La Brúixola.