Temas

Jaume Collboni

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Barcelona Tech Spirit dona el tret de sortida.

A La Ciutat amb Mònica Günther parlem de l’inici de Barcelona Tech Spirit, les jornades d’empreneduria que s’han organitzat com alternativa a la cancel·lació del MWC. Per abordar la qüestió, Mònica Günther entrevista el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: Greta Thunberg és el querosè de la Unió Europea

Avui ha vingut, com fa cada dilluns, la Laura Estrada. Ella és 'La Muntatgista de La Brúixola', que es passa tota la setmana aprofitant allò que no serveix a les seves cròniques dels informatius. Amb aquests talls de veu sobrants construeix un discurs que, aquesta setmana, té com a eix Greta Thunberg.

ENTREVISTA EN LA BRÚJULA

Jaume Collboni: "El independentismo vive en una contradicción permanente, con un proyecto a la deriva en el que nadie cree"

Jaume Collboni ha hablado de la situación de Barcelona en La Brújula. El teniente alcalde de Barcelona considera que tienen la obligación de hacer gobernable "para el interés general de aquellos que se quieren manifestar pacíficamente y de aquellos que no secundan las convocatorias". También critica al independentismo y afirma que hay "un gasto de más de un millón de euros solo en contenedores".

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: No respectar la Constitució és... terrorisme!

La Laura Estrada arriba per tercera setmana consecutiva al programa amb la seva secció de muntatges de so. Ella, amb el què li sobra de les rodes de premsa que segueix durant la setmana, encara en treu bon suc. I munta uns discursos que aconsegueixen tenir cert sentit. Aquesta setmana escoltem diferents polítics catalans parlant sobre la Constitució, sobre els llaços grocs i sobre el terrorisme. Al final, a l'Estrada ens la tancaran a la presó!

FEM L'AGOST 5/08/2019

La convivència dels llauners amb els restauradors.

El portaveu de Tras la Manta, el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, el director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, el Director d'operacions de Restaurants Escribà, Josep Maria Ferraz i President de PIMEC Comerç, Álex Goñi han abordat el tema dels top mantes una setmana després i la convivència dels llauners amb els restauradors.