Temas

hits

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/01/2020

Avui hem berenat amb Tricicle, que s'acomiada dels escenaris aquesta primavera amb 'Hits'. A més hem homenatjat José Luis Perales de la mà de Lluís Soler. Amb tot, hem estat pendents de l'actualitat del temporal Glòria i hem preguntat a les persones que ens escolten què farien si guanyéssin un milió d'euros. Ho hem fet amb motiu de la tornada a Antena 3 del programa '¿Quién Quiere Ser Millonario?'.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Tricicle s'ha passat 40 anys divertint-nos i divertint-se

El trio més famós de Catalunya s'acomiada dels escenaris amb HITS, l'espectacle que es podrà veure fins a final de març al Teatre Coliseum de Barcelona. Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans han repassat amb Robert Calvo aquestes quatre dècades d'humor, marcades sobretot per la seva aparició a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Son tres 'truhanes' de l'escena.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Paco Mir visita La Ciutat

Un dels membres del Tricicle, Paco Mir, ha passat avui pels micròfons de La Ciutat per conversar amb Mònica Günther sobre la trajectòria d’El Tricicle, que fa poc van anunciar que s’acomiadaven dels escenaris amb el seu espectacle “Hits”.

Dimecres

La Ciutat Lleida 26/04/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Paco Mir sobre l'espectacle Hits del Tricicle. Llibres amb Marta Planes, parlem amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.