Temas

Gerard Sanz

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO CATALUNYA

Radioestadio Catalunya 01/07/2022

Al Radioestadio Catalunya d'avui hem repassat com han quedat les plantilles dels principals equips catalans al mon del futbol, un cop superat el 30 de juny, hem preguntat sobre si el Barça serà capaç de fer un equip competitiu tot i les dificultats econòmiques i hem conegut la darrera hora del mon de l'esport més enllà del futbol. A la tertúlia hem comptat amb els periodistes David Ibañez i Marçal Lorente.

LA TERTULIA DEL RADIOESTADIO CATALUNYA

Radioestadio Catalunya 01/07/2022

Al Radioestadio Catalunya d'avui, amb David Ibañez i Marçal Lorente, debatem sobre si el Barça serà capaç de fer un projecte competitiu tot i les dificultats econòmiques que atravessa.

ESPORTS AMERICANS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Últims moviments a l'esport americà al Radioestadio Catalunya

Nacho Cervera, una de les cares d' “El Capologist”, ens acosta al Radioestadio Catalunya el que ens han deixat els esports americans, amb l'anell dels Colorado Avalanche a l'NHL, Kevin Durant protagonista a l'NBA i el camí d'Àlex Palou a la Indy Car.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/03/2020

Avui hem començat aquesta setmana temàtica de dones imprescindibles repassant entre 3 homes els deures que elles, les dones, ens han deixat aquest diumenge sobre la taula. En Robert Calvo ha rebut per a berenar l'Octavio Salazar i l'Alessio Arena. A més, hem escoltat la guanyadora del Premi Ramon Llull de les lletres, que avui ha recollit el guardó. La Georgina Boixereu i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia i hem explicat què es cou al festival Curtcircuit.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/03/2020

Les històries de la vida les hem explicat avui amb la cantant Carolina Alabau, que ha vingut a berenar i a explicar-nos una història amb el seu DNI. Com també ens les ha explicat l'audiència. La Georgina Boixereu i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies de dia i l'Adriana Díaz ens ha glossat la figura de diferents dones catalanes imprescindibles en la cultura del s. XX. En Jaume Mas i Roma ens ha emocionat recordant l'execució de Salvador Puig Antich per part del franquisme. Laura Estrada i el seu muntatge han completat el programa.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/02/2020

Avui hem explicat que fa 104 anys s'inaugurava la plaça de toros Monumental a Barcelona i hem recordat que fa 10 anys que l'espectacle amb els toros a la plaça està prohibit. Per això hem preguntat a l'audiència si s'hauria de vetar alguna cosa més. Amb tot, ens ha visitat per a berenar l'exconseller Santi Vila i també ho ha fet la Mònica Günther per portar-nos cuina del Japó i de la Xina. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/02/2020

Avui hem estat de divendres de Carnestoltes amb l'audiència del programa. I hem celebrat amb en Sicus Carbonell els 25 anys de vida de 'Sabor de Gràcia'. A més, ha vingut en David Cervelló a clavar les faves del divendres, en Gerard Sanz a ajudar-nos a pronunciar el cognom del nou jugador del Barça i la Núria Mora, la María Gómez, el Marc Navarro i el Pablo Alcaraz a cridar... Que no arribi dilluns!

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 29/01/2019

Avui hem berenat amb el líder de 'Rulo y la Contrabanda' i hem avançat les cites musicals dels propers dies. L'actualitat de dia ha vingut de la mà de la Laura Pons i en Gerard Sanz i hem acabat glossant la figura de Marc Gasol.