Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

entreteniment

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/02/2020

  Avui hem parlat de futbol, perquè la Georgina Boixereu ha vingut a celebrar l'aniversari de dos jugadors molt importants. I això hem preguntat a l'audiència: Quin és el millor jugador de la història? Amb tot, hem berenat amb Sandrone Dazieri, un escriptor italià que ens ha presentat la novel·la 'El Rey' (Negra Alfaguara). Hem anat a la Barcelona Wine Week i hem rebut el director de L'Auditori Robert Brufau.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/02/2020

  Avui hem passat una mica de por. Hem preguntat a l'audiència per aquelles pel·lícules de terror que recorden més. I ho hem fet per la visita, a l'hora de berenar, del director del film 'Malasaña 32' Albert Pintó. A més, ens hem fixat en la gent gran dependent de Catalunya i també en les persones que estan superant un càncer, avui que és el Dia Mundial Contra el Càncer. Amb tot, hem recordat que fa 16 anys que va néixer Facebook.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/02/2020

  Avui hem celebrat amb Gisela Quirós la seva victòria al concurs de nadales #EnsEncantaElNadal. Ens ha acabat cantant un tema d'Antonio Orozco. A més, ens hem fixat en la 080 Barcelona Fashion i en la nova moda catalana i també hem posat el focus a la planta de Nissan a la Zona Franca de Barcelona. L'audiència ha estat protagonista d'un programa que també ha destacat la figura d'Alfred Lucchetti.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES FAVES DEL DIVENDRES

  Quim Torra ho certifica: el procés s'ha fotut una fava

  Aquesta setmana s'ha certificat que el procés ja no va enlloc. Principalment perquè les dues forces impulsores de tot plegat, han partit peres. Era la crònica d'un divorci anunciat que ens ha acabat portant a la convocatòria d'unes noves eleccions per part de Quim Torra. Ell és l'home que s'emporta totes les faves que ha clavat aquest divendres en David Cervelló.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 31/01/2020

  Avui ens hem fixat en el Brexit i en el què suposarà pels catalans que viuen al Regne Unit i també pels britànics que viuen aquí. A més, ha vingut en José Luis Ibáñez Ridao a berenar i en David Cervelló a clavar la fava del segle pràcticament. Hem acomiadat en Xavier Abelló i l'hem deixat a 'Passos perduts' i hem acabat cridant allò de 'Que no arribi dilluns!'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/01/2020

  Avui hem proposat un berenar molt de servei públic, perquè ens ha visitat l'experta en nutrició Ángela Quintas, que ens ha portat el seu manual 'El secreto de la buena digestión' (Planeta). Però, a més, hem parlat de França amb motiu de l'efemèride, avui, de l'inici de la construcció de la torre Eiffel. Hem explicat l'actualitat del dia i hem posat l'educació i el 'pin parental' a debat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/01/2020

  Avui hem recordat la nostra pròpia història com a espanyols de la mà de Fernando Benzo, que ha estat treballador de l'Administració General de l'Estat en diferents departaments, entre ells, a Interior. Ara ha fet una fotografia d'aquest país que va haver de conviure 4 dècades em amb el terrorisme d'ETA. A més, l'Adriana Díaz ens ha fet la crònica de la nit d'entrega dels Premis Goya a Málaga. Hem guardat temps per parlar del Coronavirus i hem recordat la figura de Mozart gràcies a la càpsula del temps.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES FAVES DEL DIVENDRES

  La Glòria causa estralls, la grip també, i Quim Torra segueix al seu univers paral·lel

  En David Cervelló ha tornat avui a l'estudi per a repartir les faves del divendres, que no són pas tendres. Avui les ha clavat a la humanitat en general, primer, per causar l'emergència climàtica que ens ha acabat provocant el fenomen Gloria. A més, també ha clavat una fava a la grip, que ja ha entrat en fase d'epidèmia a Catalunya. I també ha tingut estopa per a Quim Torra, al que 6 de cada 10 catalans consideren no apte per a gestionar la cosa pública a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/01/2020

  Avui hem celebrat el 30 aniversari d'Antena 3, hem fet màgia amb Pablo Barán i hem repartit faves amb en David Cervelló... i la Glòria (Serra). A més, hem anat fins a El Vendrell per parlar amb el seu alcalde de la mà de Pablo Alcaraz. I hem parlat amb Núria Pradas, darrer Premi Ramon Llull. Al final, hem cridat allò de 'Que no arribi dilluns!'

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/01/2020

  Avui hem posat en valor tot allò que ens agrada de Madrid. Sobretot, l'entrepà de calamars. Ho hem fet amb motiu de la vista per a berenar (pa amb tomàquet) de l'humorista Toni Cano. A més, hem repassat l'actualitat del dia amb Laura Pons i hem posat en valor la figura de Salvador Dalí amb Georgina Boixereu. El tram final del programa l'hem dedicat al debat amb els diputats i les diputades del Parlament de Catalunya.