Temas

entreteniment

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio us desitja bones festes

Programa especial de Nadal amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales com a convidats i amb els missatges de tots els colaboradors per desitjar bones festes als oients del programa

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Gerardo Rodríguez Salas sobre el seu darrer llibre ‘Anacronía’. Amb Francesc Bartolomé, president de l’Associació de Pessebristes de Sabadell, parlem sobre el monumental pessebre instal·lat a Sabadell. Amb el fundador del DIR, Ramon Canela, parlem de la situación dels gimnassos per culpa de la pandèmia. Amb en Guillem Cabeza fem un repàs a un any gràcies al seu concurs. I amb el cantant Javi Mota presentem el tema dedicat al despertar de la pandèmia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Eva García Sáenz de Urturi, guanyadora del Premi Planeta amb el llibre ‘Aquitania’. En actualitat parlem de l’incendi a una nau de Badalona amb l’associació Sant Roc Som, l’associació que ajuda a les persones sense sostre de la ciutat de Badalona. Amb en David Cervelló analitzem l’actualitat més punyent. I acabem amb la tertúlia política.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb la periodista i escriptora Pilar Eyre que presenta el seu llibre ‘Yo, el Rey’. En actualitat parlem de les novetats en les obres de l’estació de La Sagrera que ja veu pasar-hi trens després que estigui en obres des del 2011, en parlem amb el portaveu de Rodalies Antonio Carmona. Amb en Víctor Ruiz parlem del pas del Beatles per Catalunya i la petjada que van deixar.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 01/12/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló:

Òscar González, a la secció de sèries ens parla d'una clàssica dels 80 que arriba a les plataformes: "V". Quins records tenim d'aquella època, aguanta bé el pas del temps?

Moment per la conspiranòia amb Carlos Aguilar, avui parlant del "control mental"

Albert Cañigueral ens presenta el seu darrer llibre "El trabajo ya no es lo que era"

Parlem amb Manel Pérez Quiròs, Preseident del Col.legi Oficial de Podòlegs de Catalunya, que ens fa un anàlisi de com està la situació actual d'avant dels reptes de la covid-19 del sector de la podologia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 27 de novembre hem berenat amb el psicòleg clínic i expert en Grècia, Marcos Chicot. En actualitat parlem amb Antònia Giménez, directora d’ocupació de la Creu Roja, que ha ajudat a ocupar 1.000 persones durant la pandèmia. També parlem amb els comerciants de Lleida sobre com han viscut els petits comerços el Black Friday. Amb en Guillem Cabeza repassem la història d’un any a través de les preguntes.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Aquest 26 de novembre hem volgut celebrar amb l’audiència de la ràdio els 30 anys d’Onda Cero. Hem escoltat les veus de les persones que estan a l’altra banda de la ràdio. I hem berenat amb Guillem Clua, darrer Premi Nacional de Literatura Dramàtica, que acaba d’estrenar obra teatral a Barcelona. A més, hem fet tertúlia política amb els representants dels diferents partits de l’arc parlamentari català i hem passat el cúter a l’actualitat amb en David Cervelló.

Lo último