Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

entreteniment

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 31/03/2020

  Òscar González ens fa una nova sel·lecció de sèries per veure mentre estiguem confinats. Sèries noves i algunes joies que és bon moment per recuperar. David Morales ens comenta les notícies més divertides dels qui es salten el confinament. La Julia Farre, nutricionista, ens dona les claus per poder mantenir una dieta equilibrada aquests dies de confinament. Com evitar picotejar ara que estem més hores a casa? Com assegurem que no augmentem de pes? Eduard Pascual ens porta somriures amb el que ha estat viral aquesta darrera setmana.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 25/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dividim el món en dos entre els partidaris de Star Trek i de Star Wars amb la Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Parlem amb Iñaki Jiménez autor de "Que no te engañen" llibre amb el que aprendrem a estar ben informats dels diferents tipus d'hipoteques que existeixen, tipus variables i fix, ja que, quanta més informació tinguem menys possible serà que paguem de més. En David Morales ens porta un reportatge sobre els animals de companyia en temps de Coronavirus. Els psicòlegs Susana Sànchez i José Antonio Alcuéscar de Rehder ens expliquen quines preguntes i consultes estan atenent més aquests darrers dies amb el confinament.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 24/03/2020

  Òscar González ens fa una nova sel·lecció de sèries per veure mentre estiguem confinats. Sèries que estrenen temporada i és bon moment per veure les anteriors. David Morales ens comenta un estudi sobre el cost energètic de veure sèries. Eduard Pascual ens porta somriures amb el que ha estat viral aquesta darrera setmana. Parlem amb Pilar Llácer, profesora de recursos humans de la EAE Business School i autora de "Te van a despedir y lo sabes" per saber com estar preparats per si ens fan un ERTE o una situació de risc de perdre la feina. Jordi González, el nostre coach ens dona pautes per seguir amb bon ànim.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/03/2020

  Avui hem parlat amb el Gremi de Flequers de Barcelona, que es queixa de l'exposició al coronavirus de les persones que treballen a les fleques. A més, en Jaume Mas i Roma ha ha guardat a la càpsula del temps la inciativa d'algunes factories d'elaborar material per al personal sanitari i els hospitals. Amb la Georgina Boixereu i amb l'Albert Arranz hem explicat l'actualitat del dia. Hem acabat amb un cant a l'optimisme i, com cada dia d'aquesta crisis, amb un aplaudiment.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/03/2020

  Avui hem acabat la setmana de programa explicant l'actualitat del dia amb la Laura Estrada i Montenegro. A banda d'això hem entrevistat Josep Moré, president patronal tèxtil TEXFOR i també Jordi Cambra, president Reial Club de Tennis de Barcelona. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ha guardat a la càpsula del temps les darreres dades sobre els infectats i morts per coronavirus. Hem rematat la setmana amb en David Cervelló i les seves faves del divendres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/03/2020

  Avui hem parlat amb els odontòlegs de Catalunya, que estan molt espantats per les infeccions per coronavirus. També hem parlat amb el responsable de l'empresa Pinter, que ha donat mascaretes al sistema sanitari. Amb tot, hem aplaudit precisament els sanitaris i tots els col·lectius que aquests dies treballen, com fem cada dia. Les notícies han arribat de la mà de Georgina Boixereu.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 19/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet. Amb atenció als programes cancelats i modificats pel coronavirus. Noemí Pérez, psicòloga i sexòloga, ens porta consells i pautes per sobreviure el confinament en parella. Parlem amb Inma Martínez, autora de "La 5a revolución industrial" on aprendrem el futur industrial de l'explotació de la cursa espacial.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/03/2020

  Avui hem escoltat, de nou, l'audiència de la ràdio, que ens explica que cal mentalitzar-se i mantenir rutines en aquests dies de confinament. Ens hem fixat en l'àmbit educatiu, tocat per la crisi del coronavirus. Hem entrevistat Xavier Chalé, professor que aquests dies fa mans i mànigues per fer les seves classes a la universitat. I també hem entrevistat Aitor Mensuro, que ens ha explicat què ofereix la plataforma AulaPlaneta. La Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha explicat les notícies del dia. I el Jaume Mas i Roma ens ha destacat la importància de les persones que treballen per tenir-ho tot desinfectat.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 18/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dividim el món en dos entre els partidaris de la ràdio analògica i els del podcast amb la Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Centrem la nostra tertúlia internacional per veure com adapten mesures en els seus llocs d'origen contra el coronavirus. La terapeuta familiar Clara Darder ens dóna pautes per com explicar el covid19 als petits de la casa. Marisol de la Orden ens acosta la divulgadora i escriptora Nora Rodriguez per parlar del bullying.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/03/2020

  Avui hem detallat les mesures del Govern Sánchez per fer front a la crisi derivada del coronavirus i les hem analitzat amb el Col·legi d'Economistes. També hem escoltat l'audiència, que ens farà el diari de la crisi del Covid-19 des de les seves llars. Amb tot, hem posat el focus sobre la gent gran, amb l'Alba Giraldo i Pastor. Tot plegat, ens ha portat fins als aplaudiments de les 20h.