Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

entreteniment

entreteniment

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’escriptor i divulgador Javier Sierra, que ens ha presentat el seu darrer llibre. Hem viatjat a Mèxic de la mà de Lluís Soler i la música de Diego El Cigala i hem abordat els temes de l’actualitat del dia, posant el focus en la implantació del teletreball a les nostres vides.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 02/06/2020

  Òscar González ens proposa un sèrie de producció espanyola aquesta setmana: "La unidad" El gabinet psicològic Rehder amb Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez ens parlen de com estant vivint aquest retorn a la normalitat diferents col·lectius que pateixen patologies que requereixen teràpia. Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 28/05/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet amb especial com evitar tenir flatulències. Parlem amb Montaña Vázquez autora del llibre "MATCH: Cómo encontrar pareja en la posmodernidad" Miquel Pucurull ens explica efemèrides i grans fites d'esportistes de tots els temps.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 27/05/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dividim el món en dos entre els partidaris de "Gats" o "Gossos" amb Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Coneixem el campionat de càlcul online pels més petits de la casa que organitza la gent de Supertics Parlem amb el nostre Coach Jordi Gonzalez Guillem, que ens explica com ens afecten els complexos. Eduard Pascual ens fa un resum del més destacat en la setmana en el món viral d'internet

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 26/05/2020

  L’Òscar González ens proposa tres sèries per anar passant de fase: ens centrem en "El ministerio del tiempo" i la seva 4a temporada, i també analitzem "Run" i "Hollywood". Tertúlia internacional, avui ens centrem en com funciona el sistema educatiu a la Xina i a Colòmbia. És molt diferent al nostre? Reportatge de David Morales sobre la moda d'apilar pedres una sobre l'altra. Comentem els problemes que genera amb la biòloga del CSIC Anna Maria Traveset, que n'ha estudiat els efectes.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 13/05/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dividim el món en dos entre els partidaris del "colacao" o del "nesquik" amb Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Parlem amb Odile Rodríguez de la Fuente, filla del mestre divulgador Fèlix Rodríguez, ens parla de la figura del seu pare amb el llibre "Félix un hombre en la tierra" on repassa tota la seva carrera, no només en televisió, sino en premsa escrita i fins i tot, radiofònica. Eduard Pascual repassa el més viral de la setmana i també temps pel nostre coach Jordi Gonzàlez Guillem i els mars dels sentiments.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 07/05/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet. Entrevistem a Alicia Aradilla, autora de "Teletrabajar, pero bien" on ens dona les claus per saber diferenciar treball a casa, del teletreball i del presencial. Donant les pautes del que és el present i futur de la realitat laboral i les dinàmiques dins dels equips professionals. Maria José Cayuela i Sònia Martinez ens comenten com estan vivint la fase 0 i quines situacions surrealistes es poden produir aquests dies.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 05/05/2020

  Òscar González ens fa un estudi al detall de quins encerts i errors històrics coment la gran sèrie de la HBO "Chernobyl". Quines llicències creatives es van prendre els creadors de la ficció? David Morales ens porta les noticies més curioses i Noemí Pérez, psicòloga i sexòloga, ens comenta la seva experiencia al SEM en temps de coronavirus. Eduard Pascual ens porta somriures amb el que ha estat viral aquesta darrera setmana. Destacant els problemes que generen les tutories virtuals de mestres i alumnes.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 30/04/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet amb l'especial "4 fases". Entrevistem a la directora del Sincrotró ALBA, una de les infraestructures científiques més complexes construïda a Espanya, Caterina Biscari. Miquel Pucurull ens dona consells pels qui vulguin començar a còrrer el proper dissabte...