Temas

David Morales

L’ACTUALITAT A FONS

Som de Mar, el festival català creat en plena crisi del coronavirus

El festival de Lloret de Mar es celebra del 22 al 30 d’agost en un espai privilegiat com són els Jardins de Santa Clotilde. La primera edició del festival ha aparegut en plena crisi sanitaria i també cultural, però tot i això han aconseguit tirar-ho endavant.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 17/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dilluns ens acompanyen en Jordi Mauri i la Rosa Figueras. Pel que fa l’actualitat, parlem sobre el projecte de vacuna que està preparant la Universitat Autònoma de Barcelona. L’Iñaki Jiménez ens parla de la prima de risc en la seva secció de l’economista en bermudes. I l’Anna Piferrer ens porta l’actualitat cultural de la setmana.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 14/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Aquest divendres parlem amb l’Assembler School per veure com han adaptat el seu model d’escola amb el coronavirus. La Clara Mas ens parla de Gaudí i les seves curiositats, en una visita a cavall entre Reus i Barcelona. I la Carla Garriga i el Marc Gómez ens porten la seva versió de l’actualitat.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 13/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Aquest dilluns parlem amb la FaPaC sobre les mesures per reobrir les escoles aquest setembre. La Júlia Farré ens porta els consells per mantenir una dieta sana aquest estiu. I amb el Carlos Aguilar parlem de les sèries de dibuixos que ens van marcar la infància.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 12/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimecres parlem amb la biòloga i productora de cinema Odile Rodríguez de la Fuente. En Actualitat parlem de l’increment de voluntaris joves a la Creu Roja des de l’inici de la pandèmia. En Sheddad Kaid-Salah ens parla dels exoplanetes i la vida fora de la terra. I la nostra influencer, la Maria José Cayuela, ens parla de les aplicacions i els nens.