Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

David Morales

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 15/11/2019

  Carles Lamelo entrevista emprenedors d'èxit. En David Cervelló, a la segona hora del programa, parla amb David Morales, d'una nova ong, en aquet cas la fundació Andromines, tot parlant amb la seva directora Montse Romo. I els nostres tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure una estona analitzant el món dels restaurants i les crítiques que tenen a les webs.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 13/11/2019

  Parlem amb l'autor de "40 marrones con hijos adolescentes y cómo afrontarlos... con cariño" de Javier Valverde, un llibre amb el que aprendrem a solucionar i evitar conflictes, o potser ens adonarem que són inevitables i podrem fer més lleus els seus efectes. Els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré ens parlen de la felicitat, com la definim i quina forma és la més positiva per buscar-la. David Morales ens acosta la problemàtica de la "migranya" i per parlar-ne ens porta la Dra. Patricia Pozo-Rosich, Directora del Migraine Adaptive Brain Center Vall d’Hebron ”la Caixa”

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 06/11/2019

  Carles Lamelo parla amb Lluís Soldevila autor de Digital Thinking per parlar dels reptes i els elements que calen dominar per estar ben adaptat als reptes de la era digital. Oriol Lugo i Ana Farré, els nostres psicòlegs, ens parlen de la por, què ens fa tenir por i com es pot superar. David Morales ens acosta el món de la conservació parlant amb Maria Rosa Garcia, Directora d’ECORE, Escola de Conservació i Restauració d’Obres d’Art

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 30/10/2019

  Oriol Lugo i Ana Farré, els nostres psicòlegs, ens parlen de valors, avui el de la solidaritat, som prou solidaris? David Morales ens acosta el món del micromecenatge de reptes solidaris, parlem amb Emilia Caralt, de "migranodearena" una plataforma en la que els teus reptes es poden convertir en diners per alguna organització benèfica. Marisol de la Orden ens porta la iniciativa Shurikan blau per recaptar fons per investigar el càncer infantil tot parlant amb Silvia Garcia.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 25/10/2019

  La nostra psicòloga de capçalera Elia Quiñones ens explica les diferents definicions de llibertat per entendre les diferents percepcions que podem tenir del terme depenent de com ho apliquem. David Morales ens acosta la bona feina que fa la fundació Setba tot parlant amb Cristina Sampere.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 23/10/2019

  Oriol Lugo i Ana Farré, els nostres psicòlegs, ens parlen de valors, en concret de la sinceritat, per què costa tant que la gent sigui sincera? David Morales ens acosta la divulgació avui tot parlant amb Isabel Huber, Investigadora del Grupo d'Investigació en diabetes i enfermetats metabòliques associadas del Institut d'Investigació Sanitària Pere i Virgili que ens parlarà de les seves investigacions relacionades amb bacteris per millorar la vida als pacients d'aquestes enfermetats.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 16/10/2019

  Amb els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré parlem de valors entre els més joves, quin són els principals i per a quin motiu tenim la sensació que "s'estan perdent"? Ens ho expliquen i ens donen mètodes per ajudar a difondre'ls Aquesta nit en David Morales ha volgut conèixer quines investigacions es fan a la facultat de veterinaria, principalment en les que tenen a veure amb el benestar animal. Parlem amb Dr. Pol Llonch, Doctor en Veterinària i un dels responsables del projecte Clear Farm.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 10/10/2019

  Ens visita Jorge Gamero, autor de "Tòquio al cor" una novel·la per a joves, i no tan joves, que ens explica les vivències d'un jove atleta que vol ser olímpic en la prova de marató. Parlem amb l'autor del camí cap a fer realitat els somnis, dels valors positius que té l'esport, els dubtes, els reptes, les dificultats i les vivències que porten al protagonista de l'adolescència a la joventut i maduresa física i emocional. Angélica Triana comença un repte pels oients de fer que tinguin una vida més saludable. David Morales ens parla del pàrkinson amb el Dr. Salvador Ventura, investigador de l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB. Alan Jornet ens presenta l'actor Pau Zabaleta.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 09/10/2019

  Amb els psicòlegs i terapeutes Oriol Lugo i Ana Farré analitzem l'Assetjament escolar, el que popularment es coneix com "bullying" Els nostres experts ens diferencien el físic del psicològic, els dos igualment greus i preocupants. Com detectar si a un menor li fan bullying? Ens ho expliquen avui. David Morales ens porta una iniciativa solidaria molt interessant, la que permet el micromecenatge d'accions socials concretes. En parlem amb Blanca Piera, directora de Miaportacion.org