Temas

David Morales

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 28/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest últim divendres parlem amb en Marc Navarro i la Maria Gómez per parlar com els ha anat l'estiu al capdavant de 'La Ciutat d'Estiu', també amb en Robert Calvo parlem sobre les novetats que tindrem per 'La Brúixola a partir de dilluns. En actualitat hem parlat amb en Juli Alegre, director del patronat de turisme de Lleida per analitzar la temporada a Lleida. La Clara Mas ens parla de Joan Miró i les seves obres. I amb la Carla Garriga i el Marc Gómez Silvestre ens porten l'anàlisi de la seva particular actualitat.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 27/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dijous parlem amb en Genís Matabosch, la persona que més en sap de circ del nostre país. En actualitat parlem amb el doctor Juanjo Garcia, cap de Pediatria de l'Hospital de Sant Joan de Deu i investigador que ha participat en l'estudi Kids Corona. També parlarem amb l'Arantxa Juan que ens parlarà de teories de la fi del món. I amb en Carlos Aguilar tornem a parlar sobre les sèries que ens van marcar.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 26/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimecres parlem amb Jaume Sanllorente de l'ONG Sonrisas de Bombay. En actualitat parlem amb la Unió de pagesos sobre la situació que viuen de robatoris continuats de collites. La Maria José Cayuela ens explica el culebrot digital dels darrers dies: la retirada de Fortnite de l'App Store. I en Sheddad Kaid-Salah ens parla de la Biotecnologia Microbiana.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 24/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimarts ens acompanya Juliana Rueda, directora de l'estudi de gravació MiutBooks, especialitzat en audiollibres. La Rosa Domingo ens parla de com estirar del fil quan algú no vol explicar-se. L'Arantxa Pérez, la nostra influencer, ens donarà consells sobre ensenyament i psicologia en positiu. I en actualitat parlarem amb l'Institut de Bioenginyers de Catalunya sobre un estudi que ens ensenya els efectes del coronavirus a través de la percepcio de les imatges.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 24/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dilluns ens acompanya l'escriptora i traductora Carlota Gurt. Parlem també amb el sindicat USTEC sobre les mesures anunciades per la Generalitat sobre l'obertura de les escoles. L'economista en bermudes, l'Iñaki Jiménez, ens explica la importància del sistema financer a l'economia de mercat. I l'Anna Piferrer ens porta l'actualitat de les arts escèniques.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 21/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. En actualitat hem parlat amb la Fundació Vicki Bernadet sobre la Llei Rhodes de protecció contra la violència a menors que està en procés d'aprovació. La Clara Mas ens descobrirà el Castell de Púbol a l'Alt Emporda. I amb la Carla Garriga i en Marc Gómez Silvestre analitzem la seva versió de l'actualitat.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 19/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dijous ens acompanya Miriam Escofet, l'artista que ha fet el retrat de la Reina Isabel II d'Anglaterra. També parlem amb l'Observatori Astronòmic d'Albanyà sobre el seu descobriment en col·laboració amb la NASA. La Júlia Farré ens parlarà dels superaliments. I en Carlos Aguilar ens parlarà d'una nova sèrie que ens ha marcat la infància.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 19/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimecres ens visita l’Emma Rodero, professora comunicació i directora del Media Psycology Lab de la Universitat Pompeu Fabra. Reflexionem amb ella sobre la importància de la ràdio. Amb la Maria José Cayuela reflexionem sobre les cases connectades i els robots de la llar. I en Sheddad Kaid-Salah ens ajuda a contar quanta gent hem estat a la terra en tota la història! Tot això a ‘La Brúixola d’Estiu’ d’aquest dimecres

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 18/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimarts ens acompanya Núria Costa, la cofundadora de la marca ZER collection, una marca que crea roba a partir d’impressores 3D. En actualitat parlem del festival Som de Mar de Lloret de Mar, un festival que s’ha creat en plena crisi del Coronavirus.