Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

David Morales

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 13/03/2019

  David Morales, com totes les setmanes ens porta un tema social, en aquesta ocasió relacionat amb l'educació i les noves tecnologies. Ho fem parlant amb Marc Oliveras, director de l'escola Horitzó que ha incorporat la intel·ligència artificial en la seva línea d'estudis. En David Cervelló truca a Alberto Abuín, colaborador del "Pares y Nones" de Onda Cero, ja que ha participat com a actor a "70 Bin Ladens" film de Koldo Serra a qui aprofitem per saludar i parlar de la seva pel·lícula. Martha González Peláez, la nostra experta en protocol ens comenta casos reals de situacions problemàtiques en les comunitats de veïns.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 06/03/2019

  Carles Lamelo conversa amb Inma Puig, psicòloga, que publica "La revolución emocional" llibre en el que ella defensa la importància de les emocions en un món cada cop més tecnològic i digital. David Morales ens porta una nova proposta tecnològica. En aquesta ocasió el que es preten amb el nou dispositiu és salvar vides en casos d'infarts.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Creació de miniòrgans en laboratori a casa nostra

  Avui en David Morales ens porta els resultats d’un estudi publicat la setmana passada a la revista Nature Materials que descriu com investigadors de l’IBEC han generat miniòrgans similars als del ronyó d’un embrió humà durant el segon trimestre de gestació. Carles Lamelo entrevista doncs a Núria Montserrat, investigadora ICREA a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, i líder del projecte .

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Nits de ràdio 27/02/2019

  Avui en David Morales ens porta els resultats d’un estudi publicat la setmana passada a la revista Nature Materials que descriu com investigadors de l’IBEC han generat miniòrgans similars als del ronyó d’un embrió humà durant el segon trimestre de gestació. Carles Lamelo entrevista doncs a Núria Montserrat, investigadora ICREA a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, i líder del projecte . En David Cervelló entrevista a la convidada de la Tere Crespo, la Marta Llaquet, l'emprenadora de la setmana i CEO de Wado un calçat amb una història ecològica i sostenible al darrera.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de ràdio 23/01/2019

  Parlem amb l'educadora Nora Rodríguez, autora de "Educar para la Paz", una obra on ens ajuda a comprendre com caldria educar en valors els més petits per construir un món millor, ens explica com ens hauríem de reprogramar per oblidar l'individualisme i l'aillament amb els altres. David Morales ens acosta Jaume Tort, director de l’Organització Catalana de Transplantaments qui ens farà un retrat de la situació actual dels transplantaments a casa nostra, l'evolució dels darrers anys i què cal fer per poder ser donant i la importància que té.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de ràdio 16/01/2019

  Carles Lamelo conversa amb Nicolás Sartorius, autor de "La manipulación del lenguaje". Obra en la que analitza els errors, interessats o no, en el mal ús del llenguatge en els darrers temps de l'actualitat a casa nostra. Entre els termes que es centra en el llibre tindrem: Pres polític, democràcia, dictadura, règim del 78, exiliat polític, sobirania, independència o repressió... Amb David Morales parlem de "nanotecnologia", ho fem tot parlant amb dos representants del Progama NanoEduca, que ha rebut el Premi Nacional de Comunicació Científica.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 21/11/2018

  Luis Morales ens presenta el seu llibre "El MBA sin maestros" on recull diferents aspectes que els alumnes de MBA haurien d'adquirir i que normalment no s'ensenyen, són claus que cal aprendre al llarg dels anys i sobretot a través de l'experiencia. En David Morales ens porta, com totes les setmanes, temes socials, avui parlant del que la OMS determina que serà considerada com a malaltia mental el desordre de joc que es caracteritza per un patró de comportament persistent o recurrent de videojocs, per això parlem en dos especialistes en tractar aquestes adiccions: Xavier Valés i Yvonne Bommes

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 07/11/2018

  Parlem amb Xavier Font que des de fa molts anys representa i és membre actiu de la comunitat dels Templers a casa nostre. Quina ha estat la importancia d'aquests cavallers al llarg de la història i quines són les seves funcions al nostre segle? En David Morales ens explica què és i què fa la organització "Taula per Mèxic" en la defensa dels periodistes al pais centreamericà. En parlem amb una de les seves representants. En Jordi Gonzalez ens parla de la importància de la simpatia.