Temas

Crianza hijos

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repàs de resultats electorals a la ciutat de Lleida i en algunes capitals de comarca que canvien el mapa polític a la província de Lleida. Seguim amb la tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i l'espai de famílies, amb l'Eva Juncà sobre l'organització familiar de l'estiu.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com gestionem el temps familiar a l’estiu: casals, campaments, padrins?

En menys d'un mes acaba el període lectiu a les escoles i els instituts i comença l'estiu per als més petits i adolescents. De quina manera es pot gestionar el temps familiar durant les vancaces d'estiu? Hi ha moltes possibilitats que comentem a La Ciutat Lleida amb l'Eva Juncà, mare, periodista i professora de Secundària.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Espai de família amb l'Eva Juncà, amb qui parlem sobre viatjar amb criatures amb motiu de la Setmana Santa.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Setmana Santa a la vista: viatjar amb criatures, on anem?

A les portes de la Setmana Santa moltes famílies volen aprofitar aquests dies per fer escapades o viatges. Com és viatjar amb criatures? Com ens preparem pel viatge, on anem, què hem de tenir en compte? Aquestes i altres preguntes són les que responem avui a La Ciutat Lleida amb l'Eva Juncà, mare, periodista, professora de Secundària i supervivent de la vida moderna.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar els resultats de la jornada amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Seguim amb l'espai de família i criança per parlar sobre la disciplina positiva amb l'Eva Juncà i la Iolanda Mor, terapeuta Gestalt i certificada en disciplina positiva en família i parelles.

Ayudas por hijo

Las ayudas de 200€ por hijo hasta los tres años serán universales

Todas las familias con niños y niñas menores de tres años podrán solicitar un abono de 200 euros mensuales; a partir del tercer hijo o hija la ayuda se prolonga hasta que cumpla los siete años, con 100 euros al mes. Ayudas que podrán solicitarse desde el próximo 1 de marzo. El Departamento de Igualdad, Justicia y Políticas Sociales ha habilitado ya un número de teléfono, el 945 062 040, a través del que poder realizar consultas. Las ayudas económicas podrán solicitarse de forma telemática o presencial a través de Zuzenean, las oficinas de Correos o los Ayuntamientos de Euskadi . El decreto establece una retroactividad al 1 de enero, para lo que se ha establecido un plazo de realización de solicitudes que se prolongará hasta el 31 de octubre de este año.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les etapes de la maternitat

Cada cop més dones de l'esfera mediàtica alcen la veu per parlar de les ombres de la maternitat. La materninat ha existit sempre, i les dificultats de criança, sobretot per la dona s’han anat transformant a mesura que s'ha transformat la societat i la dona s'ha incorporat plenament a la vida laboral. En parlem avui a La Ciutat Lleida amb l'Eva Juncà, mare, professora de Secundària i supervivent de la vida moderna.