Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

assetjament escolar

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/11/2019

  Avui hem dedicat el programa a Itàlia, perquè ens ha visitat l'escriptora Carla Montero, que presenta el seu llibre 'El jardín de las mujeres Verelli' (Plaza & Janés). En ell explica una història a cavall entre Gènova i Barcelona. Des de la capital catalana però a Bolonya hi va viatjar fa uns anys la Mònica Günther, i allà va aprendre a fer dolços boníssims que ha explicat avui. Hem parlat amb el protagonista del dia, el poeta Joan Margarit i hem fet tertúlia política amb les diputades i els diputats del Parlament.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 09/10/2019

  Amb els psicòlegs i terapeutes Oriol Lugo i Ana Farré analitzem l'Assetjament escolar, el que popularment es coneix com "bullying" Els nostres experts ens diferencien el físic del psicològic, els dos igualment greus i preocupants. Com detectar si a un menor li fan bullying? Ens ho expliquen avui. David Morales ens porta una iniciativa solidaria molt interessant, la que permet el micromecenatge d'accions socials concretes. En parlem amb Blanca Piera, directora de Miaportacion.org

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/03/2019

  Avui hem parlat del Dimecres de Cendra i de la Quaresma amb la nostra audiència. Ens ha visitat per a berenar amb nosaltres l'actor Rai Borrell, que ens ha presentat l'obra 'Impro Side Story', que està cada dijous al Teatre Condal de Barcelona. A més, hem parlat de l'assetjament escolar amb un reportatge de la Georgina Boixereu. En Carles Lamelo ens ha parlat de tecnologia i de l'aplicació Clintu. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.