NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ
Engreixa fer dieta?
Gabriela Uriarte ens explica perquè les dietes engreixen més que aprimen i ens ofereix un programa de batch cooking per elaborar un menú familiar, sa i equilibrat.
Temas
NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ
Gabriela Uriarte ens explica perquè les dietes engreixen més que aprimen i ens ofereix un programa de batch cooking per elaborar un menú familiar, sa i equilibrat.
NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ
Entrevistem a Elisa Escorihuela, autora de "dietoterapia" on ens explica com tractar les enfermetats relacionades amb l'alimentació.
NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ
Parlem amb el Dr Carlos Jaramillo, autor de "El milagro metabólico"
EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA
Carles Aguilar parla amb la Montse Rivero, Presidenta de la Fundació Catalana de Ciències de l'Alimentació sobre els anomenats mites alimentaris: enganys, falsedats, dites populars, exageracions, mitges veritats, etc.,
NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ
Entrevistem, amb David Morales, a la "Dietista enfurecida" una nutricionista que posa en llibre el que porta anys fent a la web: explicar-nos tots els detalls per tenir una bona alimentació.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de lo Ranxo de Ponts i les declaracions de l'equip de govern de la Paeria sobre el projecte del Museu Morera. L'alcaldessa d'Aitona Rosa Pujol ens parla de la campanya de la floració que comença aquesta setmana i parlem de cuina i com evitar el malbaratament alimentari amb Gabriel Jové i Oriol Aldomà, un dels impulsors de l'empresa Imperfectus. Agenda cultural de Lleida i comarques.
L'ACTUALITAT, A FONS
El director de la Fundació Alicia ha passat avui per La Brúixola per posar en valor els llegums, en aquest 10 de febrer, Dia Mundial dels Llegums. Ell diu que cal tornar a les receptes que tenen el llegum com a base. Apunta que cal començar deixar les carns vermelles, sobretot aquelles de les quals no en sabem la procedència.
EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA
La Presidenta de la CUS – Salut, Consum i Alimentació, Carme Sabater, ens explica el funcionament del sistema arbitral de consum. Es tracta d’una via extrajudicial, ràpida, eficaç i gratuïta que permet resoldre fàcilment els conflictes que puguin sorgir entre consumidors i empresaris.
EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA
Avui han vingut a berenar amb nosaltres un home i una dona que són experts en nutrició. Són la Lucía Martínez i l'Aitor Sánchez, que presenten la guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). És un compendi amb consells per alimentar aquestes personetes en edat de creixement i que es rebel·len contra aquelles coses que no els agraden.
EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA
Iniciem el recorregut radiofònic parlant d'alimentació sobre els 50 ingredients del futur per ajudar a salvar el planeta a través de diversos estudiós universitaris amb Diana Roig, directora de Nutrició i Salut d'Unilever Espanya. Seguim amb Carme Sabater, Presidenta de la CUS, Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat. Salut, Consum i Alimentació parlant de la iatrogènia. Concepte que fa referència a aquell dany que el malalt no tenia i que té per causa el propi metge, o en un sentit més ampli, el que es deriva de l'atenció mèdica. Pot ser psicològic i pot ser físic. El següent tema es refereix a un assaig clínic, únic a Espanya, que es durà a efecte a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona sobre immunoteràpia en el càncer limfàtic en aquells pacients que no responen a tractaments convencionals. Ens ho explica el Dr. Javier Briones, Cap Clínic del Servei d'Hematologia i Director del Grup de Immunoteràpia Cel·lular i Teràpia Gènica del mateix hospital. I finalitzem amb el Dr. Humberto Loscertales, Director Mèdic de Medicentre parlant de la medicina regenerativa i de l'aplicació pràctica de les seves diferents teràpies a nivell articular i múscul-esquelètic, especialment a nivell de genoll i maluc.