Temas

Agenda

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural d'aquest divendres i del cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem programa i temporada en companyia de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la cantautora lleidatana Ares Gratal que està preparant l'enregistrament del seu primer disc en solitari "Impronunciable", per al qual ha iniciat una campanya de micromecenatge que encara la recta final a punt d'assolir el seu objectiu. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Argentina amb Joan Ramon Zaballos. Actualitat del sector audiovisual i el cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Espai de remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem el patrimoni de la ciutat de Lleida i els noms dels carrers amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem la situació del sector de l'automoció amb els professionals de Automotor y Servicios i Ignasi Sunyer, que ens parla de la renovació d'instal·lacions al poligon GolParc de Golmés. Ens apropem al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La covid no frena el turisme al Pirineu que gràcies a l'Esbaiola't ha fet ple aquest cap de setmana, mentre que el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida Josep Castellarnau es mostra confiat en el turisme de proximitat. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. el TSJC avala el toc de queda a 161 municipis catalans, entre els quals La Seu d'Urgell, Solsona, Tremp i Alpicat. En parlem amb l'alcalde d'Alpicat Joan Gilart, que no entén perquè a la plana de Lleida només s'aplicarà al seu municipi. Agenda cultural amb les propostes d'aquest cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'actualitat en referència als municipis on el Govern preveu instaurar el toc de queda, que a la provínica de Lleida afecta a la Seu d'Urgell, Tremp, Solsona i Alpicat. Crisi al tripartit de la Paeria, amb la decisió de l'alcalde Miquel Pueyo de destituir Sergi Talamonte com a tercer tinent d'alcalde i creuament de declaracions. Petits plaers amb la Marta Romera, actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb la regidora de Salut de la Paeria Montse Pifarré, que comenta la situació covid a la ciutat de Lleida i les mesures que es prenenen, amb els cribratges massius per a joves previstos pels dijous de juliol, aixi com la proposta del toc de queda per municipis. Torna aquest any el festival d'arts escèniques Esbaiola't a Esterri d'Àneu, ens ho comenta un dels directors artístics del certamen, Carles Pijuan. Remeis naturals amb Albert Rami, propostes literàries amb la Marta Planes i repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida amb qui parlem de la campanya de rebaixes d'estiu i de l'efecte de la pandèmia en el sector comercial de l'Eix. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Tanquem el triangle de carrers de la part baixa del barri de Pardinyes de Lleida amb en Joan Ramon González i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.