Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Agenda

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 17/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol per parlar dels partits del cap de setmana de l'ICG Força Lleida i del Lleida Esportiu. Espai de patrimoni, avui en Jesús Brufal ens explica qui va ser la lleidatana Maria Sauret. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • nichos cementerio caceres

  Lunes 17 de Febrero

  Más de Uno Cáceres Informativo

  Las citas informativas de la mañana con especial interés a la agenda, los problemas de nichos en el cementerio de Cáceres, el apoyo del equipo de gobierno a las protestas de agricultores y ganaderos, las ayudas municipales y sus nuevos criterios y todos los resultados deportivos del fin de semanas.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 14/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem de la manifestació unitària que s'ha fet a Lleida en defensa del sector agrícola. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 12/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem amb Rebeca Ríos sobre la 7a Festa del Posa't la gorra de l'Afanoc Lleida. Coneixem qui va ser Anastasi Pinós que dóna nom a un carrer de Lleida, ens ho explica Joan Ramon González. Agenda cultural de Lleida i comarques i actualitat.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 11/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem del Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència i ho fem coneixent el testimoni de la Doctora Àngela Cánovas. Tenim música i cinema amb Jordi Cano i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové. Tanquem el programa amb l'agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 10/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol. Al Mirall ens acompanya l'assessora d'imatge Jessica Sedeño que avui dóna consells per saber quines són les millors peces de roba per a les persones altes. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  La Ciutat Lleida

  Divendres 07/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui donem un cop d'ull a les propostes d'agenda que tenim aquest cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 06/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui estem atents a la concentració de la plataforma Compromís pel Morera. Petits plaers amb Marta Romera que ens explica el tipus de gana que podem tenir i com identificar-la. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 05/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui comentem l'actualitat de Lleida i comarques. Parlem de la presentació de la 24a edició de l'ANIMAC, Consultes al naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes amb novel·les que avui ens fan viatjar als anys 30. Agenda cultural.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 04/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem dels actes del Dia Mundial contra el càncer. Parlem amb el director de Fira de Mollerussa Xavier Roure sobre la presentació del calendari firal del 2020. Espai de cuina amb Gabriel Jové que avui ens parla de pel·lícules gastronòmiques i agenda cultural de Lleida i comarques.