Temas

Agenda

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la regidora d'Educació a la Paeria, Sandra Castro, que ens explica en què consisteix el Punt d'Equitat Educativa, una prova pilot conjunta entre la Paeria i el departament d'Educació que s'ha posat en marxa aquest any i que de moment ja ha atès a unes 240 famílies. Viatgem fins a Cuba amb en Joan Ramon Zaballos i coneixem tota l'actualitat del món audiovisual amb en Miki de Santiago. Acabem el programa amb el repàs de l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Lleida està d'actualitat davant la possibilitat d'acollir la fàbrica de bateries, aquesta és una de les qüestions més destacades que ha comentat l'alcalde Miquel Pueyo en el marc de la conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar per correu electrònic i als telèfons del directe. Parlem amb Joan Ramon González sobre el carrer Virginia Wolf, anteriorment Alcalde Montaña i acabem el programa repassant l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Berenguer, director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida que fa una crida urgent per participar al Gran Recapte. Parlem amb Jaume Ramon, president de la Federació de Cases Rurals de Lleida que afronten un final d'any amb molt bones previsions i fregant el ple pel pont i també per Nadal i Cap d'Any. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs de l'agenda cultural i de la Factoria dels Reixos, que tornarà a Lleida aquestes festes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla del Sant Crist de Balaguer i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem la implantació del cotxe elèctric en el sector de l'automoció, en parlem amb Alfonso Lamolla, cap de vendes del concessionari Kia Callesa Lleida, que a més ens parla de l'últim model KIA EV6 que recentment han presentat a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de donar un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Elisabeth Mas, entrenadora de patinatge artístic del Club Patí Bordeta i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda de propostes per aquest cap de setmana. Una setmana més l'historiador Enric Sabarich ens porta els Misteris sota zero i acabem el programa amb l'actualitat de la setmana amb Postureig de Lleida.