Temas

Agenda

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, avança el calendari de vacunació i Salut ja parla del mes de juliol per començar a vacunar els menors de 40 anys. Tres mesos després de l'empresonament de Pablo Hasel, els partits sobiranistes demanaran al Congrés que derogui les injúries a la Corona i l’enaltiment del terrorisme. Entrevista amb l'artista Lo Pau de Ponts que presenta l'avançament del seu primer disc, "Sigues Tu", una cançó que ha comptat amb la col·laboració del youtuber Miquel Montoro. Nous programes a la televisió i a les plataformes i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Acaba l'estat d'alarma i arriba el final del toc de queda coincidint amb les festes de maig de Lleida, valoracions per part de la restauració que ja pot obrir fins a les 23h. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Agenda cultural.

el deporte en bizkaia con gorka acitores

Deportes Más de Uno Bizkaia 07/05/2021

Previa del Athletic ante Osasuna de mañana a las 21 horas en San Mamés con las palabras de Marcelino. También regresa con derbi ante la Real el equipo femenino a la competición el domingo. Hablamos de nuestro fútbol de bronce con Fran Rodríguez de Cantera Deportiva. Y el resto de la agenda polideportiva.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Canvi de guió al saló FormaOcupa que durant unes hores ha d'habilitar la participació de l'exèrcit al certamen. Andorra es prepara per acollir un macrofestival musical aquest estiu. Als petits plaers amb la Marta Romera avui parlem sobre els beneficis i les contraindicacions de la cúrcuma, després de l'alerta de l'OCU per fer-ne un consum moderat. Amb en Miki de Santiago comentem les noticies de la tele i el cinema i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels municipis que han estat escollits per a les proves pilot del nou programa de mobilització d'habitatge al món rural, entre els quals s'hi troben Almatret i Llardecans i entrevistem Núria Almacellas, tècnica de repoblament i turisme de l'Ajuntament de Llardecans. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. La Marta Planes ens porta llibres protagonitzats per personatges femenins i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem la setmana amb la tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Coneixem lleidatanes il·lustres, avui en Jesús Brufal ens parla de Teresa Jornet i Ibars, d'Aitona. Repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El Procicat prorroga restriccions i preveu que la restauració pugui obrir fins les 23h a partir del 10 de maig. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural del cap de setmana, destacant la Fira de Titelles de Lleida. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el codirector de la Fira de Titelles de Lleida, Oriol Ferre que ens explica com es prepara l'edició d'aquest any després d'haver d'ajornar el certamen en dos ocasions l'any passat a causa de la pandèmia. Obrim una finestra al món per viatjar a l'Àfrica Occidental, avui Joan Ramon Zaballos ens acompanya fins a Mali. Repàs de guardonats als Oscars i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Arnau Aymerich, cantant del grup Ebri Knight, que ens presenta el seu darrer treball discogràfic "Carrer" que arribarà en concert a Lleida el 14 de maig. Remeis naturals amb Albert Rami. Parlem amb Joan Ramon González, president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella de Lleida que valora l'ensurt d'aquesta setmana amb l'esllavissada de part del mur del Turó de la Seu Vella i adverteix de la necessitat de més rigor i recursos per consolidar el Turó, el principal monument de Lleida. Seguim també recorrent el barri de Pardinyes. Repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Els municipis lleidatans del traçat de l'AP-2 fan un front comú per denunciar l'afectació que els suposarà deixar d'ingressar 1,3 MEUR. Com es tracta la mort en la música? En parlem amb el professor de música Jordi Cano, un recorregut musical que comença amb la marxa fúnebre de Chopin, passant per Mozart, Pau Casals, Nena Daconte, Amy Winehouse, Freddy Mercury i Pau Donés. L’espai de cuina i gastronomia, amb el xef Gabriel Jové que avui ens proposa receptes amb espàrrecs, producte de temporada i l'agenda cultural.