BUS GRATUÏT GARANTIT

Vila-real garanteix la máxima cobertura del bus urbà gratuït Groguet

El bus ha reduït els usuaris dels 900 habituals als 18 passatgers habituals.

ondacero.es

Castellón | 14.04.2020 14:54 (Publicado 14.04.2020 14:53)

Autobús Vila-real.
Autobús Vila-real. | Onda Cero

L'Ajuntament de Vila-real garanteix el transport urbà també durant l'estat d'alarma per la COVID-19 mantenint actiu l'autobús urbà gratuït Groguet adaptat a la situació d'emergència sanitària, amb mesures de prevenció, reduint l'aforament de passatgers, i ajustant línies i expedicions intentant assegurar la màxima cobertura en el nucli urbà i sobretot la connexió amb l'Hospital de la Plana.

El consistori ha adaptat el bus als nous itineraris i expedicions diàries, eliminant temporalment la línia 2 i quedant establida una única línia adaptada per a intentar donar cobertura a tota la ciutat i amb parada final a l'Hospital de la Plana. A més, s'han reduït les expedicions a un total de 16 viatges diaris (8 els diumenges), enfront dels 37 viatges diarisTambé s'han reforçat les mesures d'higiene i protecció tant de passatgers com de conductors, tot amb l'objectiu de previndre possibles contagis.

El servei ha reduït el nombre d´usuaris en les darreres setmanes, abans de les mesures noves per la crisi sanitària, les dues línies de l'autobús Groguet sumaven prop de 900 usuaris al dia, i a ara la xifra de passatgers ha caigut fins els 18 diaris.