Temas

ajuntament de Vila-real

NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA VILA-REAL

El só del tabal i la dolçaina, el teatre i la literatura com a motor de l´ús del valencià

Ens adentrem en el món de la cultura i de les nostres tradicions de Vila-real per donar protagonisme a les accions que les diferents organitzacions de la ciutat posen en marxa per promoure la nostra llengua. Les veus protagonistes son la colla Gegantera, la colla de Dolçainers i Tabaleters El Trull, el teatre amb Scupa Splats i la literatura amb Vicent Usó i els premis Maig de Narrativa.

NORMALITZACIO LINGÜÍSTICA VILA-REAL

El valencià en el món educatiu

Onda Cero Vila-real dedica el seu especial 25+1 de la promoció del valencia al món educatiu. Parlem de Ràdio Activitat amb Manel Pitarch, tècnic didàctic del servei d´educació plurilingue de la conselleria d´Educació. A més ens acompanya el col-legi Concepción Arenal, i també la importància de la literatura en valencià, infantil i juvenil amb els premis Sambori.

NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA VILA-REAL

La història de la promoció de l´ús del valencià a Vila-real

Onda Cero Vila-real conmemora els 25+1 anys de la creació de la regidoria de Normalització Lingüística. Recordem en Más de Uno Vila-real els inicis de la creació de la regidoria tal i com la coneixem hui en dia. Els regidors dels 25+1 anys, les tècniques del departament i l´humorista Enric Arenos QUIQUE protagonistes d´una edició especial en el Museu de la Ciutat Casa de Polo.