NOVA TEMPORADA 2020-21

Tornen les veus d’Onda Cero Catalunya en una temporada centrada en la informació de proximitat sobre l’evolució de la pandèmia

La cadena estrena el nou programa ‘Lideratges’, per escoltar la veu de les dones en el món dels negocis i l’empresa

Carles Lamelo

Barcelona | 31.08.2020 13:56

Estudi Onda Cero Catalunya
Onda Cero Catalunya | Xavi Alba

La nova temporada de ràdio s’estrena aquest 31 d’agost amb la mirada posada en els temes vinculats a la pandèmia de la Covid-19. Onda Cero Catalunya manté la seva aposta per la informació de proximitat, amb dos informatius matinals (dill-dv. 07:20 i 08:20) dins del programa Más de uno (dill-dv. 06:00-12:30h) amb Carlos Alsina, l’informatiu Notícies Migdia (dill-dv. 14:20-15:00h) amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch i els espais d’actualitat que nodreixen els programes La Ciutat amb Mònica Gunther i La Brúixola amb Robert Calvo.Cada migdia, la informació de proximitat, la participació i l’entreteniment son els protagonistes a La Ciutat (dill-dv. 12:30-14:00h), el magazín que presenta Mónica Günther i que té edicions pròpies a Lleida (amb Núria Mora) i a Tarragona (amb Pablo Alcaraz).

La informació esportiva es manté al llarg de la programació de la Cadena i també dels espais regionals i locals i recupera la tertúlia de l’Ona esportiva (dill-dv. 21:00-22:00h) a partir del 14 de setembre, coincidint amb el retorn de les competicions de lliga. Albert Arranz i la redacció d’esports tenen per endavant una temporada marcada per l’arribada de Koeman a la banqueta del Barça, la marxa de Messi i les eleccions al FC Barcelona, d’una banda. I de la situació de l’Espanyol després del seu descens a Segona divisió, de l’altra. Els programes de Cadena Radioestadio amb Antonio Esteva i Javier Ruiz Taboada i El Transistor (23:30-01:30h) amb José Ramón de la Morena segueixen sent referència esportiva de la ràdio a Espanya.

Els personatges més rellevants de la vida pública i els experts en matèries d’interès seran els protagonistes de La Brúixola (dill-dv. 19:00-21:00h), amb Robert Calvo que continua una temporada més amb el magazín d’actualitat catalana, entreteniment i participació que encapçala cada vespre després de Julia en la Onda (dill-dv. 15:00-19:00h) amb Julia Otero.

Onda Cero Catalunya estrena aquesta temporada un programa temàtic sobre la veu de les dones en el món dels negocis i l’empresa. L’economista Ariadna Belver conduirà l’espai Lideratges, que s’emetrà primer en l’antena digital i el podcast abans de l’emissió lineal els dissabtes de 06:00 a 07:00h. Es tracta d’un programa de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

Les matinades d’aquesta temporada 2020-21 estaran a càrrec de David Cervelló i el seu Nits de Ràdio (cada matinada d’01:30-04:00h) i la programació de cap de setmana es completa amb Gente Viajera Catalunya (dss. 07:00-08:00h), presentat per Carles Lamelo i En bones mans (dg. 06:00-08:00h), el programa de divulgació mèdica, salut i qualitat de vida que presenta una temporada més Carles Aguilar. Aquesta nova temporada, a més, vindrà marcada per l’enriquiment de l’experiència digital dels seguidors d’Onda Cero Catalunya amb un reforç pels continguts web i l’aposta decidida per les xarxes socials com a via de comunicació amb els oients.