Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Mònica Günther

  • La Ciutat, amb Mònica Günther

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 15/11/2019

    Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem del fred que farà aquest cap de setmana. I la Georgina Boixereu i la Maria Gómez fan una batalla en antena per proposar-nos llocs originals per passar el fred a Barcelona. El bioinspirador de La Ciutat, Víctor Martin, ens convida a aprendre de la natura i aplicar aquests coneixements a la nostra vida humana. Avui amb ell analitzem la intel·ligencia i l’astúcia de diferents espècies animals com els micos, els dofins, els elefants i inclus els pops. A l’espai de tecnologia, avui el Carles Lamelo ens convida a aillar-nos del món amb l’ajuda d’auriculars intel·ligents amb cancelació de so. I els plans 099 de l’Edu Pascual d’avui estan dedicats als amants dels jocs de taula. Parlarem del Dau, el festival dedicat al joc de taula que es celebra d’aquí 15 dies a Barcelona i ho fa per 8è any consecutiu.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LES HISTÒRIES DE LA VIDA

    La Brúixola 14/11/2019

    Avui hem dedicat el programa a Itàlia, perquè ens ha visitat l'escriptora Carla Montero, que presenta el seu llibre 'El jardín de las mujeres Verelli' (Plaza & Janés). En ell explica una història a cavall entre Gènova i Barcelona. Des de la capital catalana però a Bolonya hi va viatjar fa uns anys la Mònica Günther, i allà va aprendre a fer dolços boníssims que ha explicat avui. Hem parlat amb el protagonista del dia, el poeta Joan Margarit i hem fet tertúlia política amb les diputades i els diputats del Parlament.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

    Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

  • La Ciutat, amb Mònica Günther

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 14/11/2019

    Avui a La Ciutat de Mònica Günther expliquem què i qui hi ha darrera de tot bon programa de ràdio: un bon equip de producció, guió i realització tècnica. Aprofitant que avui s’atorga el Premi Ondas a Carlos Alsina per l’especial del Dia de la Ràdio, avui la Mònica Günther ha entrevistat al seu equip. En l’espai del xef Davide Tenconi avui parlem de cuina de muntanya. Com podem reproduir els sabors de muntanya a la nostra cuina? I a l’espai de Tertúlia Política parlem dels pressupostos de Barcelona i de les demandes dels comercials a l’Ajuntament de cara a aquesta campanya de Nadal. Ens acompanyen Enric Bàrcena, Ivan Pera, Max Zañartu i Marilén Barceló.