Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Monica gunther

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 12/04/2019

  Analitzem l’inici de campanya amb la Miriam Franch i el Gabriel Figueredo. Quan l’Espanyol juga a casa ens visita Sergi Mas per explicar-nos històries periques. A la parròquia de Sant Andreu hi ha un fresc amb un home al purgatori que duu una bufanda del Barça. Qui és aquest home? perquè porta aquesta bufanda i quin pecat ha comès per estar al purgatori? Ho descobrim amb el nostre expert secrets barcelonins, en Xavi Casinos. L’Edu Pascual ens porta a gaudir del plaer de menjar amb les mans, a un restaurant etíop de Barcelona: Addis Abeba.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Reportatge: Barcelona hauria d’ampliar les seves fronteres?

  Josep Puig analitza en un reportatge si Barcelona ha d’ampliar les seves fronteres per afrontar els reptes actuals. Opinen sobre la qüestió les alcaldesses de L’Hospitalet i de Castelldefels i l’alcalde de Cornellà. Després, analitzem aquest tema en tertúlia política amb Carmen Andrés del PSC, Òscar Zayas del PP, Pere Casas de la CUP i Laura Pérez de Barcelona en Comú.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 11/04/2019

  Barcelona hauria d’ampliar les seves fronteres? la capital catalana és la vuitena aglomeració urbana de la Unió Europea i s’enfronta a reptes comuns que sobrepassen els límits de la ciutat: comparteix amb els 36 municipis problemes en matèria de turisme, habitatge i seguretat. Hi ha algunes veus importants, com les de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, que demanen que l’Àrea Metropolitana tingui més competències. És una de les veus que hem recollit en un reportatge juntament amb altres alcaldes metropolitans per plantejar-los aquesta pregunta: Ha d’ampliar Barcelona les seves fronteres? de quina manera? Sotmetrem aquest tema a debat a la tertúlia política d’avui amb: Carmen Andrés del PSC, Òscar Zayas del PP, Pere Casas de la CUP i Laura Pérez de Barcelona en Comú.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 10/04/2019

  Coneixem la història d’un superheroi ciutadà, un jove que es passeja per Barcelona vestit de Spiderman per ajudar a qui ho necessita. Un jove que, igual que Peter Parker, vol mantenir l’anonimat. A l’espai ciutat solidària coneixem la fundadora de A Pelo, una entitat que lluita per donar visibilitat a l’al·lopècia femenina. El coach Julio Rosales ens explica com ens determina en la nostra vida el nom que ens van posar els nostres pares. Robert Calvo ens repassa l’actualitat del cor d’aquesta setmana.