Temas

Mònica Günther

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 23/07/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem amb Sara Moreno, professora de la UAB i directora d’un estudi sobre conciliació i teletreball. Descobrim un secret de Barcelona amb Xavi Casinos. Aprenem a desconnectar en vacances amb el coach Julio Rosales. Acabem temporada amb el trio lalalá: l’Edu Pascual, el David Cervelló i el Robert Calvo.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 22/07/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem amb Jordi Vilà, el xef reconegut amb el Premi Nacional de Gastronomia. Jordi Folck ens porta recomanacions literàries per l’estiu. Fem tertúlia política municipal amb Carlos Hornero, Jordi Martí i Óscar Ramírez.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 21/07/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem amb Toni Andreu, director d’estatègia d’ACRA. A l’espai Ciutat Solidària ens visita l’Associació Catalana Síndrome de Rett. El xef Jordi Rey ens ensenya a fer una amanida d’arròs i albergínia amb salsa de iogur i menta. Repassem les revistes del cor amb David Cervelló.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’hidrògen, el futur de la mobilitat sostenible?

Albert Tarancón, expert en hidrògen, professor a l’ICREA i cap del grup de piles de combustible de l’IREC, parla a La Ciutat sobre l’ús d’aquest element a la mobilitat del futur.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 20/07/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem amb el doctor Alberto Jáuregui, cap de cirurgia toràcica i tasplantaments pulmonars de la Vall d’Hebron. Entrevistem el xef Joan Roca. Parlem de l’hidrogen com a font de combustible per a vehicles amb el científic Albert Tarancon. Jaume Mas ens recomana sèries. Coneixem el primer brandi transparent del món, que es fabrica a Barcelona.