Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Monica gunther

 • Òpera a la Ràdio - Liceu

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Òpera a la ràdio 18/09/2018

  A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 18/09/2018

  La polèmica pels màsters dels polítics arriba a l’Ajuntament de Barcelona, ens ho explica Miriam Franch. Amb José Agustín Gómez repassem el que va donar de sí l’entrevista a J.M. Bartomeu d’ahir a Onda Cero. Parlem de joieria modernista amb Fabiana Finetto i Rosa Tomàs. Amb Agustí Filomeno, cap de màrketing del Liceu, repassem l’argument de I Puritani de Bellini. Entrevistem Enric Calpena per parlar del seu llibre “El dia que Barcelona va morir”.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 17/09/2018

  Comença la setmana de la mobilitat, coincidint amb això l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha presentat un nou sistema de bicicletes elèctriques, en parlem amb Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport a l’AMB. A més, el departament de Salut es planteja prohibir fumar al cotxe, què n’opina la nostra audiència? Ho escoltem en directe. A banda d’això, parlem de teatre amb Jordi Folck, de productes amb D.O. amb Marta Pérez, ens visita la Síndica de Greuges de Barcelona i parlem del concert “África and Friends” amb Asha Miró.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 14/09/2018

  El director general d’Universitats, Josep Pallarès, respon en directe a les declaracions d’Ada Colau en les que assegurava que li han ofert facilitats per acabar la carrera. A més, els divendres són dies de recomanacions a La Ciutat: les gastronòmiques amb Edu Pascual, les literàries amb Maria Dolors Garcia-Pastor i les de plans d’oci amb Marta Pérez. A més, descobrim una app per trobar aparcament a Barcelona.