Temas

Mònica Günther

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 26/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui coneixem el cas de l’Abril, una nena de Badalona que es l’unic cas diagnosticat a Espanya d’una malaltia ultrarara que es diu paraplegia espástica de típus 52. Xavi Casinos ens explica un secret de Barcelona. Carles Lamelo ens parla de les noves càmeres de reconeixement facial. Acabem el programa fent tertúlia de divendres amb Edu Pascual, David Cervelló i Robert Calvo.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER 

La Ciutat 25/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem el cap del servei de malalties infeccioses de la Vall d’Hebron, el dr. Benito Almirante. A l’espai de cultura Jordi Folck ens fa recomanacions per públic infantil. El xef Davide Tenconi ens ensenya a cuinar dues originals receptes amb pèsols del Maresme. A l’espai de tertúlia municipal ens acompanyen Enric Bàrcena, Paco Sierra i Albert Guivernau.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Fundació Kàlida

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb la Fundació Kàlida.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER 

La Ciutat 24/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Sergio Alonso, membre del grup BIOCOM-SC per parlar sobre l’evolució de les dades de la pandèmia. A l’espai Ciutat solidària coneixem la Fundacio Kalida. Amb el professor Lluis Pastor analitzem com els nostres polítics s’han referit als aldarulls que des de fa més d’una setmana es produeixen al centre de diverses ciutats. I amb David Cervelló repassem les portades de les revistes del cor.