Temas

vi

L'ACTUALITAT, A FONS

Èxit de la primera edició de la Barcelona Wine Week

La Barcelona Wine Week, que ha tingut lloc des de dilluns fins a aquest dimecres al Pavelló 8 de Fira de Barcelona, ha tancat la seva primera edició amb més de 15.500 visitants, que han assistit al voltant de 3.200 reunions de negocis i 50 activitats programades. Ens ho ha explicat la Georgina Boixereu.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/02/2020

Avui hem parlat de futbol, perquè la Georgina Boixereu ha vingut a celebrar l'aniversari de dos jugadors molt importants. I això hem preguntat a l'audiència: Quin és el millor jugador de la història? Amb tot, hem berenat amb Sandrone Dazieri, un escriptor italià que ens ha presentat la novel·la 'El Rey' (Negra Alfaguara). Hem anat a la Barcelona Wine Week i hem rebut el director de L'Auditori Robert Brufau.

DE RUTA PER CATALUNYA

Vi lleidatà, construcció gironina i cultura tarragonina

En Marc Navarro ens parla del vi Denominació d'Origen Costers del Segre, la Maria Gómez ens explica que a la Costa Brava han limitat la construcció d'edificis i la Maria Castanyer relata les reformes que es faran a l'amfiteatre de Tarragona

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

El ViJazz arriba amb una novetat, els Kids&Jazz per un públic més familiar

Avui s'inaugura una nova edició del ViJazz, la tretzena, amb més de 30 cellers i 19 tastos. També amb un espectacle dedicat als més menuts de casa i a les famílies, els Kids&Jazz. De tot plegat en parlem amb Maria Bassegoda, responsable de comunicació del ViJazz que acaba aquest diumenge.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Vinyes de Barcelona, l’únic vi que s’elabora en una vinyes d’aquesta ciutat

Mònica Günther entrevista a la Ciutat a Claret Serrahima, soci de l’Olivera, el celler que produeix aquest vi i fundador de l’agència de disseny que ha creat la nova imatge. Un vi negre, i valent, que viu una segona joventut elaborat a la masia Can Calopa de Dalt on, a més, hi treballa un grup de joves en risc d’exclusió.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 08/09/2018

En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem de viatges per a majors de 60 anys amb Fernando Tomás, de Viatges El Corte Inglés. També us explicarem com fer una ruta d'enoturisme i com son els hotels boutique.