Temas

vi

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Una vintena d'aspirants es disputaran a Cervera ser el millor sommelier de Catalunya

Cervera acollirà dilluns vinent, 26 de febrer, la 19a edició del Concurs de Millor Sommelier de Catalunya. Compta amb una vintena d'aspirants que al llarg del dia hauran de superar diverses proves, tant teòriques com pràctiques i que estaran obertes al públic que podran apropar-se fins al Paranimf de la Universitat de Cervera per veure com es desenvolupa el concurs. La vetllada finalitzarà al vespre amb la Nit del Sommelier, en què es reconeixerà la tasca dels professionals, cellers i iniciatives pioneres en el món del vi. En parlem a La Ciutat Lleida amb Ramon Griñó, membre de l'Associació Catalana de Sommeliers i organitzador del concurs.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Bona campanya de Nadal per al vi i el cava tot i les incerteses econòmiques i climàtiques

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Eloi Alsina, director d'exportació del celler Alsina Sardà, amb qui comentem com s'està treballant aquesta campanya de Nadal en el sector del vi i del cava, en un any marcat per la sequera i arrossegant encara conseqüències econòmiques dels dos anys anteriors.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

El millor jazz internacional i els millors vins i caves del Penedès, protagonistes del Vijazz

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Carles Ocaña, director artístic del Vijazz i membre de la Junta Directiva de la Academia Tastavins Penedès, que ens parla de la programació que han previst per aquest cap de setmana del 7 al 9 de juliol, amb la unió dels millors vins i caves del Penedès i el jazz internacional.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L'art del maridatge, tast a cegues, tastos de vins i més d'una vintena de cellers, els atractius del Tastavins de Juneda

A La Ciutat Lleida entrevistem Jaume Reig, president de l'Associació Tastavins de Juneda que ens parla de la nova edició de la Fira Tastavins que han preparat per aquest dissabte 17 de juny. Una fira que durant el matí tindrà jornades tècniques sobre l'art del maridatge, i a la tarda, a la plaça Catalunya de Juneda, acollirà més d'una vintena de cellers que estaran acompanyats de les carpes de tapes de proximitat i música, a més del concurs de tast a cegues per parelles.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Una cinquantena de cellers i més de 250 vins de mínima intervenció a la 4a edició de la Fira Mercat Vins Rebels de Vilafranca

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Ton Rimbau, viticultor, elaborador i impulsor de la Fira Mercat Vins Rebels que es celebra aquest cap de setmana, 3 i 4 de juny a Vilafranca del Penedès, amb la participació d'una cinquantena de cellers que presentaran més de 250 vins de mínima intervenció, des dels naturals fins als biodinàmics i ecològics.

L'ACTUALITAT, A FONS

Èxit de la primera edició de la Barcelona Wine Week

La Barcelona Wine Week, que ha tingut lloc des de dilluns fins a aquest dimecres al Pavelló 8 de Fira de Barcelona, ha tancat la seva primera edició amb més de 15.500 visitants, que han assistit al voltant de 3.200 reunions de negocis i 50 activitats programades. Ens ho ha explicat la Georgina Boixereu.