Temas

VHIO

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 27/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’economista i experta en finances Natalia de Santiago. En actualitat parlem amb el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, sobre la vaga de zel dels maquinistes de Rodalies que han provocat aglomeracions. També hem parlat amb la doctora Raquel Pérez, investigadora del VHIO, sobre un tractament que inclou inteligencia artificial per detectar la efectivitat de certs tractaments oncològics. I amb en Víctor Ruiz parlem de la figura de lola Flores i la seva relació amb Barcelona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/10/2019

Avui hem rebut per a berenar la periodista Noemí López Trujillo, amb la que hem parlat del seu darrer llibre 'El vientre vacío' (Capitán Swing). A més hem parlat de càncer de mama amb el Vall d'Hebrón Institut d'Oncologia i de la DANA , que és aquesta borrasca que ens arriba aquesta mateixa nit, i de la que ens n'ha parlat Antonio Conesa. Hem parlat del telèfon que l'audiència fa servir cada cop que busca esperança. I també hem encès la pantalla de Netflix per saber-la història.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/06/19

Les defenses han començat el seu torn de conclusions en el judici del procés...un torn en el que han assegurat que el que es persegueix és una idea política. Mentre, continua la incertesa a l'ajuntament de Barcelona per saber qui aconseguirà els suports necessaris per formar govern. I també hem explicat una nova descoverta del Vall d'Hebrón Institut d'Oncologia.